Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A rivotrilt gondolod nélkül...

A rivotrilt gondolod nélkül felirják az Orvosok, pedig köztudottan drog. Akkor az mdma-t, cannabiszt miért nem?

Figyelt kérdés
Azoktól legalább boldog lesz az ember nem pedig zombie.
2014. dec. 24. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
A rivotril nem drog. Gyógyszer. Nem a könnyűdrogok kategória. Ha meg az orvos gond nélkül,fűnek-fának felírja,az hülye. Csak indokolt esetben szabad,és mi csak akut esetben használjuk. (Pl. epilepsziás rohamnál). Ps..egyébként én is pártolnám a javaslatodat. :)
2014. dec. 24. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Az amerikai nyelv szerint minden gyógyszer "drug". Meg van az illegal drug.
2014. dec. 24. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

A kávé is drog, az alkohol is.

Nyilván nem írhatnak fel olyasmit, ami illegális, azt kábítószernek hívják egyébként.

2014. dec. 24. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

1: Hát, nem szeretnélek elkeseríteni, de én is minden gond nélkül kaptam; pedig nem is kértem és nem éreztem indokoltnak.

Egyébként bizonyos szempontból a Xanax, Rivotril és társai bizony hosszú távon jóval károsabbak, mint a fű mondjuk. Én a gyógyszert csak egy hónapig szedtem és annyira leépültem szellemileg, hogy egy oldalt nem voltam képes elolvasni és felfogni.

2014. dec. 24. 14:32
 5/9 anonim ***** válasza:
62%

Maffiát pénz működteti. Rivotrilban sok pénz van, olcsó az előállítása, nagy a nyereség rajta.

És rummal rendesen üt (Y).

Kannabisznak jobban örülnék mondjuk.

2014. dec. 24. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
61%
Kedves 4 eske. Ha nem kérted, hogyan írták föl? Csak azt ne mond, hogy a vízcsapot mentél megjavítani, de felírták neked a rivót. Én meg azt írom, hogy nehezen írják fel. Ráadásul a gyógyszertárba, a rivó recept mellé személyit is kérnek.
2014. dec. 24. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Ohh de megnehezítik a rivóhoz jutást.. így már nem is népmérgezés amit csinálnak, igaz. :D
2014. dec. 24. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont a kérdezőhöz hasonló szintűek miatt.
2014. dec. 24. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:

6: A kicsinyítő képzőt légyszíves felejtsd el, mert tiszteletlenség.

Egyébként pedig szorongástól és depressziótól szenvedek. Pszichiátrián azt mondták, hogy szedjem. Szedtem és hülye lettem tőle, úgyhogy leálltam vele. Később visszamentem, be akartak szervezni valami gyógyszerkísérletre, nemet mondtam, kaptam receptet és szó szerint elzavartak (amit tudom, hogy úgysem hisz el nekem senki, de pont leszarom).

Végül most nyáron voltam a háziorvosomnál és felírt nekem két doboz Xanaxot, mert nagyon magas volt a vérnyomásom (170-180 között) és ráfogta a szorongásra (ami igaz is végülis).

Személyit kérnek... és? Pont azért kérik, hogy ne lopott recepttel bohóckodjanak a drogosok, de ennyi. Mindenki tudja, hogy olyan szinten irkálják fel az orvosok, mintha cukorka lenne. Elég csak egy olyannal elmenni, hogy nem tudsz rendesen aludni.

Aztán a Rivotrillt ti drognak nevezitek, látnátok hogy egy enyhébb altató mit művel... Na én azt kaptam a nem tudok aludni panaszomra.

2014. dec. 24. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!