Panikbetegek! Hogy reagaltak a betegsegetekre olyan amberek akiknek meg sosem volt reszuk egy rohamban sem?
En evek ota panikbeteg vagyok, nem tul reg kerultem orvoshoz. Kozeli barataim tudjak, hogy mi a helyzet, de a legtobben csak neztek es nem tudtak felfogni es megerteni, hogy mi lehet ez. Nem nevettek ki, nem neztek bolondnak, (vagy kitudja?!:D) , aranyosak voltak, de mondtak, hogy sajnos sehogy nem tudjak meg csak rlkepzelni se ezt a helyzetet. Volt olyan barat is, aki mondta, hogy bar nem.panikbeteg de elofordult, hogy bepanikolt valamitol es a mindennapokban ez eleg szornyu lehet. Volt olyan is, aki meg azt mondta, hogy nincs srmmi bajom, tulreagalom az egeszet, fejezzem be. Sajnos ott tartok, hogy mar utcara se tudok menni egyedul es nem lehet egyedul itthon hagyni. Mert pabikrohamot kapok. Sokszor le kell szallni a vuszrol/ki kell mennem a boltbol mert ott leszek rosszul. Es hasonlok. Tenyleg semmisegnek tunik.olyan emernek kiknek sose volt resze ilyenbe? Persze meg tudom erteni, csak nekem (egy olyan embernek aki enelkul az eletet se tudja elkepzelni) furcsa. Nektek, hogy fogadta a kornyezetetek, hogy ilyen bajotok van?
Kicsit rosszul esik mikor betudnak lustanak es hisztisnek:s Nem tudjak sokan, de elrejteni se konnyu, foleg ha jon egy roham
Ne haragudj, de ha neked az a legnagyobb problémád, hogy hogyan reagálnak ismerősök a te pánikbetegségedre, akkor valóban nem a pánikbetegséged a legnagyobb problémád. Szedd a gyógyszereidet, próbáld leküzdeni a nehézségeidet, és a szemléleted is meg fog változni.
Egy volt pánikbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!