Ti is tapasztaltatok már ilyet a pszichológusotoknál?
Múlthéten voltam először az új pszichológusomnál és egész beszélgetés alatt folyamatosan bámult. Mélyen a szemembe. Estek többségében félre billentett fejjel. "Kicsit" már idegesített is, hogy így bámul. Volt, hogy 1 percig csönd volt és várta, hogy mondjak valamit és akkor is amikor ránéztem rajtam volt a tekintete. Ez megszokott a pszichológusoknál? Volt már veletek ilyen?
(tegyük hozzá, hogy ő férfi én pedig nő vagyok)
Nem hiába mondják, hogy a szem a lélek tükre, nagyon sok mindent ki lehet olvasni valakinek a szeméből miközben beszél. Úgyhogy nem biztos (bár kizárva sincs) hogy rád van kattanva, lehet, hogy egész egyszerűen csak nagyon figyel rád, végülis ez a munkája.
A terápiának az egyik legfontosabb feltétele, hogy a páciens minél nagyobb biztonságban érezze magát, úgyhogy ha téged ez zavar, nyugodtan tedd szóvá, kérdezz rá az okára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!