A cipralexnek sok mellékhatását tapasztaltátok?
Nekem rángásaim voltak az elején és több hónap után libidó csökkenés, merevedési zavar + rövid ideig tartó merevedés, alvási problémák.
Ha abbahagyja az ember elmúlnak ezek a sz.rságok? (mert valaki 10év után javult meg pedig volt minden orvosnál)
Ui: Pszichiáterek direkt nyomatják ezeket a mérgeket, mellékhatásra pedi ezt mondják: EZ EGY BIZTOS GYÓGYSZER, AZ ÉN PRAXISOMBA SOHA NEM TÖRTÉNT ILYEN!
"Pszichiáterek direkt nyomatják ezeket a mérgeket"
Nem szórakozásból adják a gyógyszert!És a mellékhatások olyanok hogy 10 ezerből csak tízes nagyságrend.Akinek a hozzátartozója meghal H1N1-ben azt nem vigasztalja hogy százezerből egy kettő mellékhatás van!A mellékhatás nem azt jelenti hogy mindenkinél jelenetkezzik!
Terjed az országban a bárányhimlő pusztán azért mert sokan nem oltatják be a gyerekükeket.Annyi eszük már nincs hogy a betegségnek szövödménye lehet egész életre kihatóan!
ma 13:42
Én se vagyok ennyire gyógyszer ellenes, mint a tvben(Frizbi műsor a lebénult gyerekkel). Kötelező védőoltásokat támogatom. De egy antidepresszáns? Ha a beteg nem csinál öncsonkítást, nincsenek öngyilkossági gondolatai, és nem közveszélyes akkor minek??? Az agyában kell rendet tenni, saját magának vagy csoport terápiás módszerekkel megoldásokkal. Ezek az emberek épelméjüek, megoldhatják a dolgokat némi segítséggel.
Aki nem tud megjavulni(komolyabb betegségek) azok elev antipszichotikumokat kapnak de az más.
Én viszont gyógyszerpárti vagyok.
Én sajnos genetikailag hajlamos vagyok a depresszióra, küzdöm is vele kamasz korom óta. Legelső alkalommal is már gyógyszer szedésével kezdtem, és akár hiszitek, akár nem, segített. Az első pár hétben élni alig bírtam, 24 órából 13-14 órát aludtam, de azután teljesen rendbe rakott, 5 évig nem volt rá szükségem. Én úgy vagyok vele, hogyha az én lelki békémhez szükséges, hogy 4-5 évente fél évig gyógyszert kell szednem, hát legyen. Pedig ugye nekem is vannak mellékhatások, szörnyen fáradt vagyok, émelygek tőle, de ez ezzel jár.
Én nem mondom azt, hogy nem írják fel olyanoknak is a gyógyszert, akiknek nem szükséges, mert biztosan van ilyen is.
Annyit viszont tanácsolhatok, hogy ne állj le hirtelen a gyógyszerrel, még ha jónak látod is, csak fokozatosan... Lehet, hogy másik orvoshoz kellene fordulnod, mert lehet, hogy a tiéd pont olyan, aki csak a pénzre megy.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!