Elfogadhatja az ajándékom?
Szerintem elfogadhatja, hisz még pénzt se öltél bele igazán (ha jól értem), ebbe se lehet belekötni. De még ha valami apróságot vennél, azt is elfogadhatná. Mindenesetre én a helyében beszélgetnék az ajándékról. Hogy miért azt adtad, mit jelent neked, milyen érzésekkel vagy az egész iránt. És mivel a te esetedben egy kézzel készített ajándékról beszélünk, így szerintem ez is csak egy közlésmódnak mondható bizonyos szempontból. Önmagad kifejezése.
Szerintem ha rajzolok egy képet, azt elviszem megmutatni a pszichológusomnak és aztán azt mondom hogy szeretném, ha megtartaná, nem fogja visszaadni, hogy márpedig ő nem fogadja el. Ez egy kedves gesztus a részedről. A pszichológusnak nem célja megalázni téged. Ha mégis visszautasítaná, feltehetően meg is indokolná, hogy miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!