Miért egy kád vízben vagdossák a karjukat az öngyilkos hajlamúak?
Nem akarok öngyilkos lenni, távol áll tőlem ez a gondolat, mielőtt valaki erre gondolna. Csak filmekben is láttam, de valóságban is voltam fültanúja egy ilyennek. Ismerősöm testvére csinálta ezt egyszer. Kórházba is volt utána jó darabig, de szerencsére túlélte.
Ennek mi értelme?Higítja a vért vagy jobban fáj vagy mi?
Előfeltételezés hibás.
Én öngyilkos hajlamú vagyok, mélyebb pontjaimon ejtek vágást magamon, de nem kádban.
A halálomat sem úgy képzelem el, hogy egy kádban megtalálnak.
De ha valaki konkrétan ott akar meghalni, akkor a leírtak szerint: nem áll el a vérzés. Bár egy artériás vérzés egyébként sem áll el csak úgy.. Szerintem baromság.
Egyszerűen egy kád meleg vízben hedonista módon lehet élvezni a testi/szellemi önpusztítást.
Ne viccelj.
Éles késsel / tapétavágóval nevetségesen enyhe fájdalommal járhat, ahhoz képest hogy artériát is átvághatsz.
Egyébként késes önvédelemnél pont ez a gond, hogy egy éles kés még ha veszélyes sebet is ejt, ahhoz képest kevés ideget vág át és nem okoz elég nagy sokkot (fájdalmat). Csak később elvérzést..
Engem inkább az zavar, persze csak elméleti síkon, hogy mekkora szívás lenne ha igaza van a reinkarnációhívőknek, és újra ez a sz.ar folytatódik tovább. Na nekem én ezt tartanám nagy szívatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!