Okokat, hogy miért ne legyek öngyilkos?
Írj bakancslistát! Gyűjts össze mindent, amit szívesen megtennél, kipróbálnál, megkóstolnál, meglátogatnál.
Aztán állítsd be az ébresztőórádat olyan 6-7 órára, és mikor felkeltél, menj el futni. És fuss, ahogy csak bírsz. Menj el egy szép helyre, és gondolkodj! Te is szerethető ember vagy, és te is szeretni akarsz! Ne hagyd, hogy ez elvesszen. :)
Érezted már egy hosszú nap után, hogy milyen jó a meleg zuhany? Hogy milyen jó egy meleg nyári napon a hideg üdítő? Hiszem, hogy mindenki életében van válság, és hogy minden válságot egy jobb idő követ!
lányokat egyenlőre szard le, tudom látod őket day by day, de ezek szépnek születnek, ez a dolguk, te meg nem, egyenlőre nincs mit tenni.
tanuljál.->nem jön a család azzal hogy milyen hülye vagy, talán még kezdesz is vmit a jövőben magaddal
játsz online gamet.->kikapcsolódás, 90%-ban helyettesíti a real lifet ;)
Én is ugyanezt érzem, kivéve a lányokat, mert meleg vagyok + a tanulás részét... de most gondolj bele, mi oldódik meg azzal, ha bármi rosszat teszel magaddal?:D Semmi, csak eltűnnek a problémák... de te is.;)
Amin most gondolkodsz, az a legönzőbb és leggyávább dolog a világon... Nem foglalkozol azzal, hogy másiknak hiányoznál és elfutnál a problémák elől.
Tudom, hogy néha jobban fáj ha reménykedünk és aggódunk, de sosem szabad feladni a reményt. :)
Minden meg fog oldódni, hidd el.
Az élet rövid, függetlenül attól, hogy hány napot kap az ember. Az emberek pedig nagyon értékesek, mindenki, kivétel nélkül, nem számít, hányan olyan szerencsések, hogy az életünk részei lehetnek. :)
Hány éves vagy?
Kereshetnél normális embereket, mert akikről írtál, betegek. Még persze, hogy árt Neked, ha ilyen hatások érnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!