Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy már hónapok...

Miért van az, hogy már hónapok óta nem tudok normálisan koncentrálni semmire?

Figyelt kérdés
Például: Mikor leülök tanulni folyton kattog az agyam minden hülyeségen. Eddig sem tudtam elég jól figyelni a dolgokra, de ez most már egyre aggasztóbb. A jegyeim romlanak, pedig eddig javában 4-es, 5-ös voltam mindenből. Már van úgy, hogy mikor beszélnek hozzám sem értem mit mondanak. Hallom, hogy beszélnek, de nem értem. Az a különös, hogy órán meg legtöbbször végig rendesen figyelek, jegyzetelek. Persze ez sem mindig sikerül, de mikor a padtársam beteg volt nem tudtam kiről lemásolni, így mindent gondosan jegyzeteltem. Már annyira nem érdekel a tanulás és az, hogy megfeleljek másoknak, hogy teljesen "eldobtam" az agyam? Bocsássatok meg, ha kissé érthetetlenül fogalmaztam, de mostanában ezzel is problémáim vannak. 16/L
2014. dec. 10. 22:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Be vagy zsongva. Keress valami hobbit. Legjobb, ha sportolsz.
2014. dec. 13. 10:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt gondolom, hogy egy kicsit ki vagy merülve. Mennyit alszol, és főleg mikor alszol el esténként?

Amúgy, én javasolnám neked, hogy egyrészt csináltass egy labor vizsgálatot, hogy nincs-e vas hiányod, vagy ha ezt nem szeretnéd, akkor szedj supradyn drazsét, vagy b komplexvitamint, mellé vasat, és c vitamint. Persze a labor lenne a legfontosabb, hogy nincs-e valami gond. Nem kattantál be, fent már írtam. Ha nem gond a kérdés, hányadikos vagy? Gimis? Fő sulis? Általánosba jársz még?

A sport jó, de előbb győződj meg arról, hogy nincs-e hiány betegség.

Üdv, és kíváncsi vagyok javulsz-e, tehát írj majd!

2014. dec. 13. 11:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. :) Még nem volt időm elmenni ilyen vizsgálatokra, de ezt minél előbb szeretném megtenni. Szóval, ha lesz már valami, akkor még írok.
2015. jan. 16. 16:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát az az igazság egyre változóbb. Valamikor tényleg úgy kimerülök, hogy hazaérve lefekszem aludni, aztán hajnalban pedig megpróbálok tanulni egy kicsit. Viszont van olyan nap is, mikor egészen éjfélig fent vagyok. Mivel én vonatozok minden reggel fél órát, muszáj felkelnem legkésőbb fél 7-kor. (Lehet, hogy sokaknak elég ennyi alvás.) Egyébként gimis vagyok, 10.-es.
2015. jan. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!