Miért érzek bűntudatot ha a másik fél a rossz? Több esetben is szinte mindig ez van. írok egy példát.
Interneten rámírt egy férfi ,hogy tetszem neki meg ő ismerkedik neten mert hajtja a vére ...közben pedig van neki barátnője vagy felesége...(nem tudom pontosan)
és mondtam neki,hogy ki van zárva és,hogy én ezt elítélem mert ha ennyira ba..szna akkor hagyja ott azt a szegény nőt azért fölösleges megtartania,hogy legyen hova este hazavágódnia miután kitudja kikkel mit csinált...és, hogy ez mennyire gusztustalan.. aztán még ő neki állt feljebb..mert én tudatlan vagyok nem értek az élethez stb....
szerintem nekem van igazam..sok ilyen eset van..
miért érzek folyton bűntudatot ha kimondom az igazat?és kiadom magamból azt ami a szívemen van amit gondolok...
Nem írtam ki,hogy ismerkedni szeretnék..de valahogy mindig megtalálnak....
Igen pont ezért csesztem le..és még finoman beszéltem vele...konkrétan olyan példát is tudok a közeli ismeretségemből ,hogy a 3gyerekes anyukának (mellesleg gyönyörű 3 kislányuk van ) ilyen kicsapongó volt a férje és nyilván a felesége szerette bízott benne..és heti rendszerességgel azért éltek házaséletet..miután a férfi kitudja kikkel volt..és szépen meg is fertőzte a feleségét akit azóta kezelnek..
Szerintem teljesen igazad van.
Még túl finom voltál vele, az ilyet nem szabad sajnálni, kímélni! ;) Csak így tovább és miattuk ne érezz bűntudatot, Te cselekedtél helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!