Hogyan alakítsam át a világszemléletem?
Az elmúlt fél-egy évben eluralkodott rajtam egy általános negatív világnézet, nincs motivációm semmihez, mondhatni csak szenvedek minimális életkedv nélkül.
Azok válaszát várom , akik "felemelkedtek a mélyből" , mi volt az ami segített venni egy nagy lélegzetet , ami motivációt adott, ami egy pozitívabb világot tárt a szemük elé?
Köszönöm szépen a segítséget
https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58
Nekem ez sokat segített.
Meg pozitív blogokat, könyveket olvasok és pozitív gondolkodású emberek társaságát keresem.
Ez is egy folyamat, de idővel jobb és könnyebb lesz.
A motivációs videóhoz kapcsolódva, nekem "motivációs zeném" volt:
Sing Sing: Valamiben hinni kell
Bagdy Emőke könyvei sokat segíthetnek: Hogyan lehetnénk boldogabbak? címmel vagy Ma még nem nevettem c. vagy Pszichofitness c. vagy Relaxáció, megnyugvás, belső béke című.
Segíthet az is, ha a negatív gondolataid kiváltó okát kutatod és próbálod megszüntetni. Valami oka biztos van a változásnak. Ebben a keresésben segíteht az Ifjúsági Lelki Elsősegély a 137-00 ingyenes számon. Eléred hétfőtől szombatig 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról. Fülkéből is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!