Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Betegesen szorongok, nem...

Betegesen szorongok, nem bírok aludni, miért?

Figyelt kérdés

Attól félek ha elalszom jön a Freddy Kruger és megöl engem... Tudom, hogy az egész egy baromság, de rettegek.

Valószínűleg kompenzálok vele valami elfojtott dolgot. Amúgy amikor nem gondolok rá olyankor reszketek meg minden bajom van. Nem rég volt az első párkapcsolatom, és miután megszűnt a munkahelyem onnantól van ez a problémám. Ma pl nem bírtam elaludni.

Arra gondoltam, hogy valami komoly trauma érthetett a múltban ami miatt ez rám tör. Meditáltam is. És az villant be, hogy általánosban három hónapot töltöttem egy általános suliban, és a legnagyobb paraszt gyerekek között voltam akik bántottak. És valamiért nem mert oda ütni nekik, meg mindenki utált csak úgy. Szerintem ez jöhetett ki rajtam valamiért...

Sokat veszekedtem az expárommal, míg nem véget ért a kapcsolatom, lehet ez is közre játszik.

Befogok golyózni így!

Vagy lehet tényleg jön a Freddy mert beidézem és megöl (a filmbe is úgy van).

Aki tudja hogy miért lehet ez kérem segítsen! :(

Esetleg egy pszichológusnak ha leírhatnám privátba a bajaimat, az is sokat segítene.

Bár anyám szerint már egy kicsit enyhültek a problémáim. Már nem összekuporodva alszom. Majdnem megtámadtam reggel amikor bejött a szobámba, azt hittem a Freddy az... :(

Elnézést a fogalmazásért kicsit szét vagyok esve mert nem aludtam.

2014. dec. 5. 10:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Komoly szorongásból gyógyszer nélkül szerintem nehéz meggyógyulni vagy nem is lehet. Ssri tipusú antidepresszáns az a mód ami működhet, az egyéb alternatív dolgokat idő és pénzpocsékolásnak tartom, tapasztalatból beszélek, lehet az ember amúgy jobban csak úgy, és akkor utána megint rosszabb, végül mégiscsak be kell szedni a gyógyszert, a relaxáció, tai chi, jóga és a homeopátia valamint a bach virágcseppek után mikor a szorongástól felrobban az ember feje. Ha az ssri önmagában kevés lehet benzoval együtt is szedni. eztazgmentációnak hívják. Ha enyhe a szorongás vagy átmeneti lehet hogy gyógyszer sem kell, de ha komolyabb, nem lehet megúszni.
2014. dec. 26. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!