A nootropil, azaz a piracetam alkalmas intelligens emberek továnni értelmi képességeinek növelésére?
Neked van tapasztalatod erről ? Szedted is vagy csak kikövetkezteted ? A helyesírási képességet nem tudom hogyan növelhetné, mivel az egy tanult dolog, arra nincs is szükségem, de minden másra igen.
Környezetedben szedtek ilyent?
Értem, közi :-)
De akkor, miben tér el a szintén agyi vérkeringésjavító teljesen hasonló hatású természetes fajtájától a Gingó Bilobától ?
Lehet funkcionális azomosságot tenni a Gingkó és a piracetam közé? Valamelyik erősebb ? Teljesen átfedik egymást a hatásmechanizmus tekintetében vagy némi különbség van?
Melyik erősebb?
Nem csak az agyi érkeringést serkenti!!
AZ ACETILKOLIN,NMDA AGYI RECEPTOROKON HAT. Kolindús étrend kell ahhoz hogy ne legyen fejfájásod tőle, a piracetám csak kolinnal működik jól, ami az acetilkolin prekurzora, anélkül meg nem működik igazán jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!