Ha a gyerekkori depressziót semmilyen szinten sem kezelik, mi történhet a csemetével?
Nem akartam ismételni a gyermek szót ugyanabban a modatnan és bár rühellem a csemete szót, de nem jutott más eszembe. Elégedett vagy a magyarázatommal???
Különben én vagyok az a felnőtt, kedves első, sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél.
Én sosem voltam pszichológusnál egészen múlt hónapig, jelenleg 23 éves vagyok, nem is tudom biztosan, hogy volt-e depresszióm gyerekkoromban, de szerintem igen, ahog visszagondolok a történtekre.. Neked miből jöttek rá a szüleid, hogy depressziós voltál? Mi volt a kiváltó ok? Én úgy érzem sosem leszek teljes mértékben túl a régi dolgokon..
Félig vagyok csupán elégedett, ugyanis én sosem írnék le olyan szavakat, amiket gyűlölök, csak azért, hogy szóismétlést kerüljek el velük. Annyi jobb módja van, például "Ha a gyerekkori depressziót semmilyen szinten sem kezelik, hogyan fog ez kihatni az illető felnőtt életére?" Látod, mennyivel szebb. Azért még így is jobb, mintha teljesen komolyan írtad volna le AZT a szót.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez eléggé szívás, mert bár egy terapeuta felnőttként is ki tud téged gyógyítani a depresszióból, de ha szüleid erre nem vették rá magukat, felnőttként többnyire elvárják, hogy a saját pénzedből fizesd ki. Hacsak nem vagy egy mesteri manipulátor esetleg kiváló érvelő, és el nem hiteted velük (ami egyébként szerintem igaz is), hogy ők tehetnek a felnőttkori nyomorodról ezért igenis fizessék a kezelésed, amire szükséged van hogy teljes és bolod életet tudj élni. Ha ők se tudják fizitni, meg te se, akkor... ígyjárás laboratóriumok.
*boldog
*fizetni
Bocs csak mindig túl gyorsan gépelek. Mert annyi jó gondolatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!