Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax rendszeres szedése és...

Xanax rendszeres szedése és alkohol?

Figyelt kérdés
Rendszeresen szedem xanax 0,25 de valamikor nem szedem be van hogy 3 napot is kihagyok, és szilveszterkor el szeretnék menni bulizni és az lenne a kérdésem hogy ihatok-e? ha elötte esetleg nem veszek be gyógyszert...

2014. dec. 3. 23:18
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyógyszer hatása elraktározódik a szervezetedben. Ne hagyj ki napokat mert akkor rosszabb lesz hidd el. A gyógyszer meg az alkohol nem olyan jó barátok.
2014. dec. 4. 01:05
 2/9 A kérdező kommentje:
mért lesz rosszabb? :O :(
2014. dec. 4. 01:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert a gyógyszer és az alkohol együttes hatása nagyon veszélyes. Amúgy én is ugyanebben vagyok,gyógyszert szedek de szeretnék elmenni bulizni. Döntsd el hogy mi a fontosabb - a szórakozás vagy az egészséged. De elmehetsz ha gondolod csak ne igyál semmit amibe alkohol van. Bár szerintem én nem fogok menni. Elég szar de hát ez van. :D
2014. dec. 4. 02:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azért mert akkor előjönnek a tüneteid amiért szeded a gyógyszert aztán csak kb 1 hétig leszel jól. (velem is ez volt)
2014. dec. 4. 02:20
 5/9 anonim ***** válasza:

előtte nem szeded be egy napig, legalábbis aznap reggelit már tuti, nem lehet gond.

ha néha kiszoktál hagyni pár napot, szerintem nem gond, én is volt mikor kihagytam!

viszont másnap is várd meg az estét mielőtt bevennél másnaposan xanaxot!

2014. dec. 4. 02:20
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Pff hagyjuk már. 0.25 az LÓFING. Nyugodtan ihatsz is rá. Persze nem fogsz mert juuuj de félelmetes. Nagyon félelmetes. Ja, akkor hagyd ki az aznapit. Pont elég lesz. Dehát istenem. Édesistenem. 0.25 mg Xanaxról beszélünk. Úristen már, hülyék, kiborítotok.
2014. dec. 4. 11:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 4 évig szedtem a Xanaxot (2*0,5mg), és ha úgy kívántam, ittam is rá. Pl. hétvégeken a barátnőimmel, szülinapokon, névnapokon, nyaraláskor, fesztiválok alatt mindennap. Nem lett semmi bajom. 1 éve már Rivotrilt (3*0,5mg) szedek helyette, de idén nyáron is végig ittam a Sziget fesztivált pl. Most se lett semmi bajom...

Ennek ellenére mindig lutri, vagy mondhatnánk, hogy orosz rulett, senki nem fogja tudni itt megmondani, hogy éppen Rád hogyan fog hatni, mindenki csak a saját tapasztalatából tud kiindulni. De _nagy valószínűséggel_ pár pohár pezsgőtől nem lesz semmi bajod.

2014. dec. 4. 14:55
 8/9 anonim válasza:
rövid távon semmi, ha szarul jön ki, akkor 50 éves korodra nem lesz májad, mert mind a kettő azt károsítja, de ha ez megnyugtat, ilyen alapon nekem sem lesz :D
2015. jan. 18. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Én vettem már be több 0,5 ös xanaxot alkohollal,nem lett bajom,de nem volt olyan rossz érzés,de olyan marhajó sem. Nem hánytam semmi ilyesmi...ne szedd ezt a xart....amig nem vagy olyan nagy függője rakd le,orvosi segitség is szoba jöhet,ha jot akarsz magadnak...de ha nem szedd tovább,te döntésed....
2018. szept. 6. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!