Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Számító gép függő vagyok mit...

Számító gép függő vagyok mit tegyek? LEnt az infók

Figyelt kérdés
Sokat netezek néha már függök a géptől szeretnék leszkoni de a gép magába szippant. Olyan sok dolog van rajta . CSak azon tudok filmet nézni meg minden. Azon tudok csevegni meg azon van mindenem. De szeretnék kevesebbet gépezni és nem függni tőle. Mit tegyek?
2010. jan. 31. 14:13
 1/7 anonim ***** válasza:
huzd ki a netetet
2010. jan. 31. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
hát figyelj: én is napi 6-7 órát ülök előtte, és nem a munkám miatt:D Aztán tönkrement a monitorom, és úgy 2 hétig nem volt másik. Első nap rossz volt, de utána egyáltalán nem hiányzott. A végén már nem is akartam új monitort... aztán persze lett, így megint itt ülök. De annyiból legalább jobb, hogy a megvonása tüneteket nem okoz, így a leszokás sem lehet olyan vészes.
2010. jan. 31. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Szervezz magadnak sok programot, ha egyébként semmi tennivalód, teljesen logikus, hogy a gép előtt kötsz ki. Ne a neten csetelj a barátaiddal, hanem inkább üljetek be valahová beszélgetni, esetleg hívd el őket magadhoz! Olvass könyveket, járj sportolni, tanulj nyelvet, barkácsolj, kézműveskedj, segíts be a háztartásba stb. Segíthet, ha minden este írsz egy listát, hogy másnap mi az, amit feltétlenül meg akarsz tenni, és addig nem ülsz le a gép elé, amíg mindezt nem végezted el. Filmeket ne a gépen nézd, inkább a tévén, sokkal jobbak nagyobb képernyőn.
2010. jan. 31. 14:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Kikapcsolás után szedd szét a gépet, majd rakd össze, és csak utána kapcsold be! Ismételd meg ezt minden kikapcsolás után, mindaddig, amíg nem válik rutinszerűvé!
2010. jan. 31. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:
én nem "mertem" bekapcsolni a gépet soal joban voltam
2010. jan. 31. 19:46
 6/7 anonim válasza:
Hali! Vasárnap este óta nem aludtam, csak lógok a gépen. Tapasztalat: Csak az segít, ha elzárod a masinát egy szekrénybe, és igyekszel magadat más dolgokkal lefoglalni. Amíg az orrod előtt van, nem fogod tudni megállni. Nem h4x0rkodsz véletlenül? ;) Ha ez utóbbit nem érted, akkor tárgytalan. Mindenesetre a tanácsom áll, egy próbát megérhet :)
2010. febr. 2. 07:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Húzd ki a netet meg a gépet az áramból és szervezz magadnak más programot
2010. ápr. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!