Robika17777 kérdése:
Miert nem gyogyulok mar ki a panikbetegsegbol?
Figyelt kérdés
Korulbelul fel eve vagyok ebben a betegsegben es nagyon rossz :( egesz eletemben sosem ereztem magam teljesnek..sosem volt egy oszinte nevetesem, jokedvem..13eves korom ota szivtam marihuanat..15-16evesen elkezdtem kemenyem extasy.t szedni kb 1evig aztan lealltam vele es ujra csak fuveztem mellette pialtam..fel eve amikor elkezdodott a betegseg nagyon durvan bepialtam es melle fogyasztottam dizajnerdrogot, kristalyt..masnap "lejovom" volt aztan harmadnap, negyednap is..nagyon megijedtem hogy nem akar az az allapot elmulni es panikbeteg lettem..teljesen lealltam mindennel de fel ev utan sem akar elmulni :( nagyon felek ajulaserzetem van sokszor, es hulye gondolataim vannak es egyeb tunetek..nagyon felek hogy igy kell leeljem az eletem..pedig meg tok fiatal vagyok..eleg ha elkezdek pszihologushoz jarni vagy ide gyogyszerek kellenek? Kerlek segitsetek! Koszi..19/F2014. dec. 3. 13:49
11/11 A kérdező kommentje:
én nem irtam ilyesmit
2015. ápr. 20. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!