Kire mondjak h idegroncs?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 09:59
1/7 anonim válasza:
Arra, akinek az idegeit felőrölték a gondok. Akár valós, akár képzelt, vagy a valóságosnál komolyabbnak értékelt negatív történések annyira ránehezednek az illető lelkére, hogy nem tud már ezeken túllépni, nehezen viseli, minden napjára rányomja a bélyegét.
2/7 anonim válasza:
Hisztérikusan, másokra kirohanó, ideggyenge emberekre.
3/7 A kérdező kommentje:
es ez miben nyilvanul meg kivulrol?
2014. dec. 2. 10:52
4/7 anonim válasza:
3 Állandóan szinte kiabálva beszél, csapkod, felesel, hisztériázik, dühöng, szitkozódik mindenkire és mindenre, ha nem úgy alakul valami, ahogy ő elképzelte. De olyan is van az ilyen emberek között aki állítólag toporzékol, és a haját tépi. Én csak toporzékolóst láttam eddig.
5/7 anonim válasza:
4: én meg olyant, aki nagyon csöndes, mindentől fél, könnyen elsírja magát semmiségeken. Sőt, sokkal többet láttam ilyent, mint veszekedőset.
7/7 szamo77db válasza:
Amikor úgy érzi, hogy bármihez kezd, semmi nem sikerül, az egész világ ellene van, mindenki őt szívatja. Úgy érzi, összecsaptak fölötte a hullámok és nincs ereje kimászni ebből. Nagyon rossz állapot. Én láttam olyat, aki a nevét sem tudta leírni, úgy remegett a keze a feszültségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!