Győrben van ingyenes pszichoterápia?
Pszichológusom ezt a megoldást javasolta, de sajnos nem tudok semmit az ezzel kapcsolatos lehetőségeimről. Aki tudja, legyen szíves, írja meg a választ!
Köszönöm
A pszichológusom nem idevalósi. Viszont a terápiát csak körzetben lehet ingyenesen. Az érdekelt, hogy van-e erre mód.
Első válaszoló: Azt nem tudod véletlenül hogyan működik a bekerülés? Kit kereshetek ezügyben?
Köszi a válaszokat.
Hát nekem a saját tapasztalatom, hogy ha a pszichiátriai gondozóba elmész, vagy a pszichiátriára (különbség hogy az előbbi csinálja az ambuláns rendelést alapvetően) akkor az ottani orvos mondhatja hogy neked terápia kell és találkozz a pszichológusukkal.
Emellett viszont már rengeteg hasonló kérdés volt itt az oldalon és némelyik válaszban azt írták, hogy megkeresheted személyesen a kórházban dolgozó pszichológusokat is. Ez nem tudom, hogy beválik és tényleg így van-e, mert sem én sem ismerősöm nem csinált ilyet még. De valószínűleg nagyon függ attól is, hogy az ottani pszichológusok mennyire elfoglaltak, ami pedig ugye azért változó tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!