Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet feldolgozni azt,...

Hogy lehet feldolgozni azt, ha egy betegség miatt kihullik egy nőnek a haja és kopaszodni kezd?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok és egy betegség miatt a hajamnak már most több mint a fele kihullott és foltokban kopasz vagyok. Hogyan lehet ezt feldolgozni, kérlek segítsetek. Köszönöm

2014. nov. 29. 16:05
 1/4 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, kívánom, hogy gyógyulj meg minél hamarabb. Mit szólnál addig is a parókához?
2014. nov. 29. 16:08
 2/4 anonim válasza:
A betegség miről szól? A hajat lehet pótolni, tökéletes parókák vannak, ami ráadásul sokaknak jobban áll, mint a saját haja. Van, akinek szép, mégis póthajjal rohangál. A göndör gyönyörű hajú megrémül egy hullámtól és csúnya (neki) simát csináltat. stb... Inkább a betegség a problémásabb. Remélem sikerül túljutni rajta.
2014. dec. 1. 10:12
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ha a betegséget megoldják, akkor vissza nő a hajad!
2014. dec. 3. 01:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Azt mondták annyi hajam sosem lesz mint pl.2 évvel ezelőtt. Most ráadásul vissza is kellett vágatnom, csak épp, hogy vállig ér... a formáját a fodrász el is rontotta..kezd át menni abszolút feldolgozhatatlanba. A hosszú, hátam közepéig érő vörös hajamnak annyi.. :(
2014. dec. 5. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!