Mit lehet tenni szuicid hajlam ellen?
9-14 éves korom közt többször kíséreltem meg öngyilkosságot, emiatt akkor ideggondozóba jártam, Zoloftot szedtem. Mivel a pszichiáter kényszeresen vigyorgott, és nem mertem vele őszintén beszélni, mert tudtam, hogy mindent elmond az anyámnak, és a gyógyszeres kezelést is hatástalannak éreztem, kb. 1-1.5 év után nem mentem többet. A szüleim nem foglalkoztak ezzel, a pszichiátrián meg senkinek se hiányoztam. Depressziósnak depressziós voltam, de ritkultak az öngyilkos gondolataim, több próbálkozásom nem is volt.
Most viszont olyan élethelyzetbe kerültem, hogy úgy érzem, képtelen vagyok kezelni, az egyetlen megoldás, ha meghalok. Egyrészt tisztában vagyok azzal, hogy ez hülyeség, ugyanakkor mégis sokszor eszembe jut, hogy ez lenne a legegyszerűbb és tényleg minden gondomat megoldaná.
Milyen lehetőségeim vannak, ha kezelést szeretnék kapni Csongrád megyében? 26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!