Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A hegekre hogy fog reagálni...

A hegekre hogy fog reagálni az iskolaorvos?

Figyelt kérdés
18 éves elmúltam már, nincsenek frissek a karomon csak amik már meggyógyultak de ugye látszanak mint hegek. De csinálhat valamit az iskolaorvos? (járok pszichológushoz egyébként)

2014. nov. 23. 21:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem állok le veled veszekedni. Valószínűleg egy 13 éves kisfiú/kislány vagy aki csak azért van itt mert máshol nem tudja kiélni magát
2014. nov. 24. 16:30
 12/12 anonim ***** válasza:

Mielőtt tovább bántjátok egymást, szerintem csak azért nevezett kislánynak, mert azt merted mondani, hogy az orvosi vizsgálatok feleslegesek. Mert ez így tényleg butaság. Elhiszem, hogy neked sok kellemetlen pillanatot okozott, de nagyon fontos, hogy a fejlődő szervezeteket szakszerű figyelem is kövesse, mert így kiszűrhetik a problémákat. De mint írtad, a te orvosod egy elég érdekes eset lehet, szóval abszolút megértem, hogy gyűlölöd ezt az egészet. Mindennek ellenére fontos és hasznos, még akkor is ha szorongsz mondjuk azért, hogy mennyit mutat majd a mérleg. Ez egy jelzés neked. Akkor is, ha tisztában vagy vele, néha nem árt, ha nem csak otthon látod, egyedül. Tudom miről beszélek, mert tapasztalom.

De egy hibbant iskolaorvos abszolút okot ad arra, hogy utáld ezt. Csak az nem igaz, hogy felesleges. És az a válaszoló, aki beszólt erre, valószínűleg csak arra akart rámutatni, hogy amíg nem látod és érted, hogy elvileg miért hasznos ez a rendszer, addig a hozzáállásod gyerekesnek és butának tűnhet. A vicc persze az, hogy rengeteg felnőttől hallasz hasonló kissé elvakult okfejtéseket a legkülönbözőbb témáról.

2014. nov. 24. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!