Hallucinálok, vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. A hangulatom gyakran ingadozó, "egyszer fenn, egyszer lenn". Magnéziumot állandóan pótolom a koromnak megfelelő mennyiségben, szóval, ez, azt hiszem, kizárható, mint ok. Néha előfordul, hogy hallucinálok. Vagyis, nem tudom, ez a megfelelő szó-e rá, de az történik velem, hogy amikor sétálok az utcán, messziről egy teljesen más arcú embert látok, amikor közelebb jön, már látom, hogy nem az, akit láttam. Éjszaka wc-n voltam, és mikor kijöttem, még nem kapcsoltam le a villanyt, egy fekete alakszerűséget láttam az ajtómban (nem álmodtam!), gondolhatjátok, mennyire féltem utána... Ahj, és nem tudom, mit tegyek! Gyógyszert szedek, Betaloc ZOK 50 mg tablettát, naponta egyet, de ha szólok az orvosnak, el is küld pszichiátriára, ahol meg nem oldják, csak esetleg telitömnek mindenféle gyógyszerrel... Kinek van bármiféle javaslata, ötlete, hogy mi válthatta ki mindezt?2014. nov. 22. 15:44
1/2 anonim válasza:
lehetséges, hogy túlreagálod a gyógyszert vagy maga a depressziódat
Javaslok mindenképp valamilyen rendszeres sportot,ami 1 héten több napra be tudsz osztani, 4 nap ideális egy hétre (mondjuk járj el futni)
A felesleges energiák levezetéséhez rendkivűl jó eszköz a sport, és sokszor az idegességet vagy tévképzeteket a sok felhasználatlan energia okozza és a sport mindezt levezeti
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
Egyébként a szívgyógyszert éppen amiatt szedem, mert annyira nem terhelhetem túl a szívem. Nem kifogást keresek, csak egy olyan sportot, ami jót is tesz neki, nem csak feleslegesen tekeri... :)
2014. nov. 22. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!