Szerinted Hallucinálok?
Először nem tűnt fel csak miután haza értem kezdtem el gondolkodni.
Azzal kezdem, hogy elköltöztem otthonról és beiratkoztam egy suliba. Elég kevés embert ismerek az osztálytársaim közül, és egyedül ültem leghátul.
Másnap már találkoztam egy sráccal aki ugyan onnan jött mint én, és dumáltunk hülyéskedtünk meg minden. De volt egy pillanat ami megragadt, hogy épp dumáltunk és pár ember felénk nézett és elég furcsán néztek ránk/vagy csak rám ez attól függ.
Másnap már nem láttam pedig együtt lenne óránk.
Na szóval mikro tegnap hazaértem eszembe jutott az a pillanat amikor mindenki olyan furcsán nézett, és elkezdtem gondokodni(lehet hogy itt kezdődött el a gond :D ) na és eszembe jutott a Harcosok klubja, meg a Maffiózók azon része amikor behallucinált egy embert TOny.
És mi van akkor ha én is csak behallucináltam a srácot, hogy könnyebb legyen feldolgozni az otthon, és az új város idegenségét?? ezzel is pótolva az otthont és az ottani ismerősöket, egy általam kreált otthoni ismerőssel!
Mikor bemutatkozott akkor csak a keresztnevét értettem, de közösségi oldalon kerestem, de semmi és egyre jobban zavar a dolog, hogy lehet hogy igazam van és csak behallucináltam.
Szerintetek mit tegyek, mit kezdjek a dologgal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!