Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerinted Hallucinálok?

Szerinted Hallucinálok?

Figyelt kérdés

Először nem tűnt fel csak miután haza értem kezdtem el gondolkodni.

Azzal kezdem, hogy elköltöztem otthonról és beiratkoztam egy suliba. Elég kevés embert ismerek az osztálytársaim közül, és egyedül ültem leghátul.

Másnap már találkoztam egy sráccal aki ugyan onnan jött mint én, és dumáltunk hülyéskedtünk meg minden. De volt egy pillanat ami megragadt, hogy épp dumáltunk és pár ember felénk nézett és elég furcsán néztek ránk/vagy csak rám ez attól függ.

Másnap már nem láttam pedig együtt lenne óránk.

Na szóval mikro tegnap hazaértem eszembe jutott az a pillanat amikor mindenki olyan furcsán nézett, és elkezdtem gondokodni(lehet hogy itt kezdődött el a gond :D ) na és eszembe jutott a Harcosok klubja, meg a Maffiózók azon része amikor behallucinált egy embert TOny.

És mi van akkor ha én is csak behallucináltam a srácot, hogy könnyebb legyen feldolgozni az otthon, és az új város idegenségét?? ezzel is pótolva az otthont és az ottani ismerősöket, egy általam kreált otthoni ismerőssel!

Mikor bemutatkozott akkor csak a keresztnevét értettem, de közösségi oldalon kerestem, de semmi és egyre jobban zavar a dolog, hogy lehet hogy igazam van és csak behallucináltam.

Szerintetek mit tegyek, mit kezdjek a dologgal???

2014. szept. 4. 17:46
 1/5 anonim válasza:
100%
Szerintem mondd el anyukádnak, vagy apukádnak töviről- hegyire, hogy mi történt.Esetleg kérdezd meg vlktől a sulidban, hogy nem ismeri- e/nem látta-e a srácot a suli közelében! Ez tuti, hogy segítene!De ha nagyon komolynak gondolod a dolgot, akkor fordulj orvoshoz! És még vlm: remélem, nem hülyéskedsz, mert ha igen,akkor tudd, hogy ezzel nem játszadozunk, mert ez gyógyításra szoruló dolog! Még ha akarod, megkérdezheted azt a pár embert, aki látott titeket dumálni!!!
2014. szept. 4. 18:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem hülyéskedek, ilyen dolgokban nem szokásom. ezen a héten történt mind ez, ezt lehet nem ártott volna leírni, és még holnap megnézem, hogy ott lesz, meg esetleg megkérdezek egy két embert, akikről tudom, hogy látták/vagy kellet volna, hogy lássák. De köszönöm az ötletet, sokat segít és még holnapi napra kíváncsi vagyok, és utána beszámolok róla itton is
2014. szept. 4. 18:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Pluszba hozzá tenném, hogy mintha senki nem is vette volna észre a srácot. Szünet volt és kint épp befutott egy ismerős és mintha nem is látta volna a srácot, és elbizonytalanít a dolog. Az őrület határán vagyok... :(
2014. szept. 4. 22:12
 4/5 anonim válasza:
Szia!kiderült mi történt?
2014. dec. 16. 10:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Szia, nem igazán, azóta már volt itt nálunk és mindenki beszélgetett vele, de még mindig vannak olyanok, hogy megemlítem hogy ki ő mutatom is, és kire gondolsz, pedig már meséltem is róla meg minden. Így most nem tudom hogy én vagyok bolond vagy az alkohol tehet róla...
2015. jan. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!