Pszichopata aldozata lennek? Nem tudom mi zajlik korulottem, jatekszer vagyok vagy cask bekepzelem? Felek hogy lelkileg tonkre fog tenni.
Az egesz egy eve kezdodott, mikor egy baratnom alatal megismertem. Akkor nekem volt egy ket eves kapcsolatom, de a fiuval eleg egy hullamhosszon voltunk, igy eljutott a kapcsolatunk
a barat zonaig. Ha barmi ketsegem vagy problemam volt beultunk valahova egy sorre, es megbeszeltuk. Mindig szamithattam ra.
A fiu egyebkent egy programozo, eleg intellingens, muveszlelek.
Par honapra ra kulfoldi munkalehetosegem tamadt, es mivel a kapcsolatom mar nem volt a legjobb kimentem 2honapra kulfoldre, ugy hogy a baratommal meg egyutt voltunk,
Par hetre ra szakitott velem, mondvan nagyon megvaltoztam. Mivel egy kozos alberletunk volt elkoltoztem, es a jo baratom felajanlotta hogy mehetek hozza.
Eloszor nem probalkozott be nalam, az elso par honap rendben volt, aztan valahogy egyre szorosabb lett a viszonyunk, es sokszor mondogatta hogy szeret, olelgetett,
egy ido utan termeszetes volt. Parszor ittunk, es reszegen valahogy mindig kozelebb jutottunk egmashoz, nem fekudtunk le csak csokoloztunk, mondvan nem akarja
hogy reszeg legyek, nem akarja khasznalni a helyzetet. Szovicceink is lettek, viszont egyre tobbet veszekedtunk, neki egyre rosszabb volt a hangulata es engem is lehuzott.
Azt mondta koltozzek el.Osszetortem, mondvan mi lesz most velem. Megbeszeltuk hogy tartjuk a kapcsolatot, es sokat talalkozunk majd. Egy hettel a koltozesem utan odajott a hazhoz
es azt mondta soha tobbe nem akar latni, gyulol engem, nem ertettem miert mondja ezeket. Es soha tobbe nem akar latni. Megint osszetortem, aztan par hetre ra
ugyanugy folytatodott. Folzton nala voltam, hiaba fizettem a masik lakasba, minden nap nala aludtam, es vele voltam szabadidomben is,
Lemondtam tarsas programokat csak hogy vele legyek. Most felmerulhet akerdes miert gondolom hogy pszihopata, Tudom. A volt pszihologusa szerint az.
Ugy erzem ez a kapcsolat valamiert rombolo, de nem tudom megmondani mitol az.
Kezdk ketelkedni hogy talan csak jatszadozik velem, de eddig nem tett olyat amiert azt mondom hogy rosszat akarna nekem,
Gyakran vesz nekem ajandekot, ugyanakkor neha vannak furcsa megjegyzesei. Pl neha inluminalt allapotaba viccelodik hogy en a kiserleti egere vagyok,
meg beszel psziches dolgokrol, mint a hatalom stb. Elmeselt egy par sztorit a volt bnojevel kapcsolatban. hogy teljesen a melybe taszitotta lelkileg, mert gyilolte.
Mindig azt mondom neki en nem gondolom h o ilyen gonosz lenne, mire o. Addig jo.
Valamelyik nap belefolytunk egy beszelgetesbe, elkezdett tole kattogni az agyam, Olyanokat mondott hogy mi van ha mindent tudatosan csinal, hogy elerje a celjait.
Mi van akkor ha mar az elejen megtervezett volt minden, es semmi se veletlen.
Sokan kerdeztek miert nem jovunk mi ossze, hiszen annyira egy hullamhosszon vagyunk, a valaszt nem tudom. Kezdek teljesen osszezavarodni.
Interneten olvastam a pszihopata ragadozokrol akik csak kihasznaljak es manipulaljak az embereket, nem tudom vajon o csak egy kedves barat, vagy tenyleg van valami
hatso szandeka.
Van egy nagyon jo szoviccunk, ami annyit jelent ha ugyanarra gondolunk, azt mondjuk jaaj nincs egy onallo gondolatod se.
Mikor en mondom, o hozza teszi . Nekem van. Ez valoszinuleg azt jelenti nekem nincs.
Mit gondoltok szerintetek szorakozik, vagy csak teveszme az egesz.?
20L a fiu egyebkent 26
Most ugynez ki hivatalosan is visszakoltozok hozza. Tegnap megkert. Vagyis en mondtam hogy a masik helyrol elkoltozok mert minek fizessek lakbert ha ott se vagyok,es atmegyek keresztanyumhoz videkre. Mondta h akkor jojjek vissza itt a lakber is kevesebb.
hozza teszem eddig sose kert tolem lakbert.
8-as vagyok
Itt válaszolok.
Szerintem az orvosi titoktartás miatt ilyesmi nem szivároghat ki, vagyis nem fogják elküldeni az egyetemnek, ill. a munkáltatónak, hanem csak a páciens kap róla papírt, ha akar.
Sajnos, csak egyetlen dolgot tehetsz, MENEKÜLJ!
Bármennyire szereted, bármit mond, bármilyen jó vele. Ez csak illúzió, amit ő teremt és akkor rombol le amikor csak akar. Várhatóan, ezt akkor teszi meg, amikor már teljesen belecsavarodsz. Meg fog alázni, hogy gyenge vagy, hogy neked fejlődnöd kell! Össze fog roppantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!