Túl fejlett az igazságérzetem, túl komolyan veszek dolgokat, változtassak? Hogy?
Alapvetően rugalmas ember vagyok, sosem keresem a lehetőséget, hogy még ahol lehet is, számonkérjem a másikon a hibáit, vagy hogy valamit nem csinált meg.
Viszont arra allergiás vagyok, ha valaki nem tartja be az igéreteit. Volt olyan, akivel beszéltünk, hogy "ha lesz XY koncert, akkor beszéljünk már össze" - jó, eltelt nagyjából egy év, lett olyan koncert. Alig tudtam elérni az illetőt, és mikor sikerült, aztmondta hogy "fúúú oké jövök" - nem jött, de még akkoris kerestem. És, a koncert után fogtam az illetőt, és töröltem a telefonomból, igaz másnap SMS-t irt, hogy "látom kerestél milyen volt stb" de nem válaszoltam.
Nem tudom elviselni, hogy amig én minden rezdülését megjegyzem a másiknak, akkor mások ilyen hanyagok, felületesek.
És ami kapcsolódik, hogy túl komolyan is veszem a dolgokat... ha valaki azt mondja, hogy "ne vedd komolyan, hogy XZ most beszólt, ő ilyen, ha igy kel fel a nap jókedve van, ha nem, akkor mindenkinek beugat, nem gondolja komolyan" - ANYÁD! Én miért nem vagyok ilyen? Nem jöttem össze egy nővel, meghalt a macskám, stb mégsem rúgok bele a másikba?
És az ilyen sérelmeket én JÓL megis jegyzem, évekre.
Nem tudom, ezen érdemes e változtatni, hogy változtassak?
Nekem is tul fejlett az igazsagerzetem, de megis beugatok mindenkinek
Gondolom ez nem sokat segitett most rajtad,de jol esett leirnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!