Milyen halolajat szedjek ha nem tudom lenyelni a kapszulat?
Panikbeteg vagyok,es depresszios-szorongasos gondjaim is vannak,olvastam hogy az omega3 es a b vitaminok jot tesznek..a b vitamin picike beveszem gond nelkul de az osszes halolaj stb baromi nagy es kapszula,nem tudnam lenyelni..mit javasoltok?
Ar nem szamit,csak rendbe szeretnek vegre jonni, 2eve tart a betegsegem,hol jobban hol rosszabbul vagyok,sok helyen voltam mar pszichologusok,pszichiaterek,termeszetgyogyaszok,biolabor,stb,de semmi sem hatott igazan..Vitaminokat eddig nem szedtem,szoval remelem tenyleg jo hatassal lesz ram,es vegre kilabalok ebbol a betegsegbol vegleg,mert tonkreteszi az eletem..Tehat letezik olyan ami nem nagyon nagy kapszula?Ezeken kivul esetleg milyen vitamin szedeset javasoljatok meg?
17/L
Enni tudsz? Mert akkor egy megrágott falattal együtt bevehetnéd. De szerintem szét is rághatod, csak állítólag nagyon erős halíze van.
Itt írják is, hogy ki lehet nyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!