Lelki betegség gyógyítása fejben? Gondolkozás mód megváltoztatása?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval segítséget szeretnék kérni szóval az a bajom hogy a múltban ragadtam. Jelenleg 21 éves vagyok de valahogy még se a koromhoz méltóan viselkedem néha. Nyolcadik osztály után vesztetem el a gyeplőt! Az a baj hogy mindentől szorongok ha például látom exbarátnöm attól is. Hogy tudok a múlton tovább lépni? Milyen dolgokon kéne változtatnom?
2014. nov. 10. 11:07
1/4 anonim válasza:
Legegyszerűbben a napirended megváltoztatásával. Keljél későbben, vagy korábban, mint ahogy szoktál. Ebbe az időbe csinálj valami mást. Pl tornázzál egyet, vagy fussál. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Csak szépen aprókat változtass.
2/4 A kérdező kommentje:
De úgy értem folyton a múltra gondolók! Annyira idegesítő ez a egész! Már próbáltam amit írtál váltosát igen elértem de nem túl hatalmasat vele.
2014. nov. 10. 13:30
3/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a múlt ne bántson, célszerű szakszerűen feldolgozni. Erre való a kor regresszió:
4/4 anonim válasza:
Az Ifjúsági Lelki Elsősegéllyel a 137-00 ingyen hívható számon megbeszélheted, mivel könnyíthetsz a múlton való rágódáson, hogyan élhetsz a jelenben. Eléred vasárnap kivételével bármikor 9-21 óra között Telekom vagy T-mobile számról, ha nincs, akkor telefonfülkéből is. És a jelenben éléshez néhány könyv, ami segíthet: Csíkszentmihályi Mihály: Flow vagy pedig E. Tolle: A most hatalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!