Győrben tudtok jó pszichológust?
Figyelt kérdés
Egy korábbi trauma miatt sokszor érzem magam rosszul, bizonytalannak. Olyan érzésem van mintha szédülnék vagy oldalra dőlne minden. Szorongok és emiatt már tényleg néha pánik roham közeli helyzetbe kerültem. Eddig csak otthon volt probléma időnként, de most már suliban is szarul vagyok sokszor. Mit javasolnátok vagy éppen kit?2014. nov. 9. 19:59
1/3 anonim válasza:
Kezelésre az jó pszichológus, aki posztgraduálisan kiképzett terapeuta. A lakossághoz képest kevés van belőlük. Nem biztos, hogy a kényelmes elérés a legfontosabb tényező.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Ha hivatalos dokit keresel akkor győrben csak kettő van, Fodor Dénes és Kopácsi László, de mind a kettő méreg drága, óránként 16 ezer forintot kérnek el ezért én az előző kérdésbe szereplő embert ajánlom !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!