Nagyon aggódós vagyok. Félek hogy valami baja esik egyik családtagomnak, félek hogy halálos beteg leszek, félek más emberek véleményétől, a magánytól (pedig van barátom), szegénységtől, a vihartól, a viharos széltől, mindentől!
Ki vagyok borulva és ez már egy ideje tart :S
Mit tehetnék ezek ellen? Tudna nekem segíteni valaki?
20/L
2010. jan. 27. 16:17
1/10 anonim válasza:
ha ez vmennyire vigasz: én is. kivéve a vihar és a szél.
2010. jan. 27. 16:21
2/10 anonim válasza:
Irány a pszichológus!!
2010. jan. 27. 16:21
3/10 anonim válasza:
A hit is sokat segíthet!
2010. jan. 27. 16:30
4/10 anonim válasza:
:) Te olyan vagy, mint Móricka!
Csak neked mindenről a pszichológus jut eszedbe....:)
2010. jan. 27. 16:31
5/10 anonim válasza:
Amíg valakinek nincs komolyan aggódnivalója, addig csinál magának problémákat.
2010. jan. 27. 16:35
6/10 anonim válasza:
Èn nem vagyok pszihológus de biztos valami kiváltja ezt benned,ezt az érzést.Gondolkozz el mióta érzel így hátha meg találod rá egyedül a válasz.Èn nem vagyok pszihológus-hoz rohangáló.De ha segitségre szorulsz lehet,hogy oda kéne menyj.
2010. jan. 27. 16:38
7/10 anonim válasza:
Foglald le az agyad hasznos dolgokkal, tanulás, meló, emberi kapcsolatok és mindjárt kevesebb felesleges dolgon agyalsz.
2010. jan. 27. 16:39
8/10 anonim válasza:
A félelem nem racionális dolog, ezért nem lehet lerakni. Akkor van baj, ha a félelmek megbénítanak és korlátozzák, hogy mit teszel. Ilyenkor gondolj arra, hogy mit tennél ha nem félnél és tedd azt, gyakorold, hogy bátor vagy.
Azt tapasztalom, hogy a félelmek viselkedés mintákból jönnek. pl. anyukád is félős-aggódós tipus. Probálj elszakadni ezektől a mintáktól, mert az élet szólhat a boldogságról is, gondolj arra, hogy bármi történik, az élet megy tovább.
2010. jan. 27. 18:17
9/10 anonim válasza:
agykontroll. nézz utána :) nekem segített.. de nem csak nekem :)
2010. jan. 27. 22:24
10/10 anonim válasza:
Nem vagy depresszios? Akkor szokntt az ember sokmindentöl felni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!