Létezik olyan ember, aki egyáltalán nem fél a haláltól?
"En meg ugy gondolom hogy a tudatunk tuleli a halalunkat."
Részben jól gondolod. Vagyis az agyban és a DNS-ben tárolt információk nem vesznek el ha a további tárolásukra van valami lehetőség. A DNS is tárol tanult információkat. Például megfigyelték a szevemlékezés jelenségét, amikor egy elhunyt szervét egy élő emberbe ültetik, megfigyelték hogy az elhunyt számtalan élménye és tulajdonsága egyszerűen fogalmazva ez által tovább él.
Kevésbé ismert természeti jelenség a transzmigráció. Ekkor egy elhunyt személy emlékei átkerülnek egy mellette élőbe. Vagyis megfigyelték hogy az agyban és a DNS-ben tárolt információk átkerülhetnek egy élő személybe. A tudósok szerint akár elektomágneses sugárzással is, nem csak szervátültetéssel. Az hogy egyesek azt hiszik hogy a lélek tovább él, ez nem tudományos megfogalmazás. Az információ, amit az agy és a DNS tárol, az ami kimenthető lenne, legalábbis a természet ismer erre trükköket. Ezt lenne érdemes kutatni a halhatatlanság eléréséhez.
1/válaszoló vagyok.
Részvétem a távoli ismerós halála miatt :(
Olvasgatom a válaszokat..és van olyan hogy nem fél valakigondolj csak a sokextrém sportot űző egyénre ,ők sem félnek a legtöbbje a haláltol.Én sem félek. Tudok mást is aki így van ezzel.
Egyetlen oldala van a haálnak ami rossz,az az hogy az a személy hal meg akit szeretünk.Biztosan vannak akik félnek a halál körülményeitöl, fájdalomtol stb ,de azért nem mindenki.
15-
Azért mert te nem sorolod oda az extrém sportot űzőket az attól még nincs úgy. Persze van igazság abban amit írsz ,de általánosítani azért elég nagy hiba.Vannak akik beparáznak és mérlegelik pl egy sérülés után mennyi időt várjanak,de sokan vagyunk akik kicsit komolyabban űzzük" Több az extrém sport annál amit kívülröl látsz .Elérni valamit, megcsinálni valamit ami nehéz az nem csak adrenalin hanem siker is.Nem féltétlenül fél mindenki a haláltol.Persze hogy akarsz élni egy sérülés után ,naná. Az nem egyenes arányos azzal hogy ha meghalnál akkor félnél előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!