Igaz az, hogy be lehet vonzani betegsegeket? És hogy a betegsegek mögött lelki okok vannak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 27. 11:18
1/7 anonim válasza:
Igen lehetséges, ugyanis a lelki betegségek megnyilvánulhatnak testi tünetekben.
2/7 anonim válasza:
nekem is ilyen pszihoszomatikus zavaraim vannak,mindenfele vacak testi tunetem van,de az orvosok semmit sem talaltak,lelki okok vannak nekem a hatterben..szorongas,depresszio
3/7 anonim válasza:
Nekem egyszer olyan volt hogy nem akartam osztálykirándulásra menni és bebeszéltem magamnak hogy beteg vagyok. Lementem az orvoshoz és két hétre kiirt. Nagyon durva. Arcüreg gyulladásom volt.
4/7 anonim válasza:
Igen, ebben én is hiszek. Pl. sok betegséget át lehet vészelni, ha az ember pozitívan gondolkodik.
5/7 anonim válasza:
ha érdekel itt van egy hosszabb előadás videoja, amin dr. Lenkei elmagyarázza ezt:
6/7 anonim válasza:
Igen, ez így van. Ha érdekel a téma, javaslom:
Rüdiger Dahlke: Út a teljességhez
részletesen szól mindenféle betegség lelki hátteréről.
7/7 anonim válasza:
Igen, ez teljesen így van. Majdnem minden betegségnek lelki oka van és a testeden csak az eredményt látod. Az orvosok is csak a tüneteket és a kívülről látható problémákat kezelik a sok gyógyszerrel, nem az okot keresik...:S És személyes tapasztalat, hogy simán be lehet beszélni a betegségeket, pl egy doga előtt simán produkálhatsz egy kis fejfájást vagy hányingert, ha nagyon nem akarod megírni...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!