Valaki adna pár jó tanácsot?
Hali!
Elég nehéz ezt leírni de hátha segít.
Depressziós vagyok ezt már el is fogadtam mindig is probáltam változtatni rajta , de egyre rosszabb lett.
Pár éve még csak vagdostam a kezem,egyre rosszabb lett olyannyira , hogy ezt megse tudom már fogalmazni mi lehet bennem.Elég hihetetlenek fog tűnni amit irok , de már azt is elértem hogy akármikor letudom zsibbasztani a kezem,lábam.Akármelyik testrészemben úgy tudok fájdalmat okozni belülröl hogy csak fekszek és nem csinálok semmit.Ma is például találkoztam az egyik barátommal és nem akartam leütni vagy megverni,de a fejembe egyfolytában az járt hogy beverek neki egyet én magam se értem miért csinálom ezt, minden jó ami még van körülöttem el akarok tüntetni és csak fájdalmat okozni. Öngyilkosságra már régen nem gondolok ,mert élni szeretnék csak nem így.
18 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!