Rémálmok gyötörnek. Valaki segitene vagy adna tanácsot? Esetleg valaki aki foglalkozik ilyen gondokkal?
Szervusz. Én is küzdöttem ilyen nehézségekkel és mindig megvan az oka. Szeretnék ajánlani Neked valakit, aki pszichiáter és tud segíteni ennek a kibontásában. Már megérdeklődtem a telefonszámát, amint tudom elküldöm.
Schmidt Sebastian
Szervusz.
Amint ígértem, utána jártam a pszichiáternek akit ajánlani akartam. Megvan az elérhetősége, egyenlőre annyit tudok hogy jelenleg Sopronban praktizál. Nem tudom, hogy ez mennyire elérhető Neked? Szeretnék amúgy is beszélni vele, hogy tud -e Budapesten kollégát, aki ugyanolyan vonalat képvisel mint ő.
Szeretnék ajánlani Neked egy programot, addig is, ahol szintén kaphatsz segítséget ilyen nehézségekben. Szerdán esténként 19 órától Budapesten a Tömő utca 31 szám alatt lévő Kápolnában vannak előadások különböző témákban, ahol az álmok témáját is érintették már. Egy nagyon barátságos közösség. Nem kell semmilyen formában bekapcsolódnod, vagy elköteleződnöd (természetesen), viszont nagyon hasznos tanácsokat lehet kapni.
Ha érdekel az elérhetősége az orvosnak, szívesen elküldöm. Ezt szerintem a privát üzenetben tegyük meg.
Szervusz.
Sebastian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!