Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezen egy pszichológus tudna...

Ezen egy pszichológus tudna segíteni? 18/F

Figyelt kérdés

Azon, hogy félelemmel állok a lefekvéshez, az alváshoz. Félek mindig attól, hogy le kell feküdni, hogy vajon mi lesz miközben alszok, mi lesz alvás és ébrenlét határán, túl rejtélyes, túl ijesztő valamiért ez az egész nekem. Merthát tudnak történni érdekes dolgok.

És én ezek miatt aggódok elég sokat ha le kell feküdni, este. Éjjel ha alvás közben felébredek akkor mondjuk nagyon kellemes visszafeküdni még.

2014. nov. 4. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
2014. nov. 4. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Biztosan tud,csak megfelelő szakember kell,esetleg alvásterapeuta,ne az ilyen sztk-s "mondja el,mit érez" pszichológushoz menj,mert azzal rossz élményeid is lehetnek. Valószínűleg kiderül a félelmed oka és aztán azt meg lehet majd szüntetni. Sok sikert! :)
2014. nov. 4. 22:44
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem tud, és ha van pénzed, akkor menjél el pszichológushoz.
2014. nov. 4. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!