Kihez forduljak? Nem is tudom ez a kérdés hova tartozik?
Figyelt kérdés
Most először mondom ki igazán ezt a dolgot és most először is szembesülök is a problémàimmal. Nagyon nehéz elről beszélnem, kérlek ne ítéljetek el a problémáim miatt. Valamiért erőszakos vagyok a nőkkel szexuálisan is pontosabban ha egy nővel összeveszünk vagy visszaszól az első randin visszautasít én nem birok magammal egyszerűen erőszakosabban ágyba viszem őket szerintem nem erőkalom meg őket csak erőszakosabban szexelek velük. Vagy pl. Ha valaki most lehet férfi/nő valamin össza balhézunk nem birom ki ,hogy nem ussem meg jó azért nőket nem verem de férfiakat megverem vagy nem is tudom ,hofy fogalmazzak a nőket meg ugye mint ahogy említettem ha tetszenek és mérges vagyok rájuk inkább szex utat választom aki nem tetszik azzal eleve nem állok szóba. A barátnőm is mist szakított velem mert azt mondja ha bele néz a szemembe halál félelme van néha miért lehet ez? pedig én soha senkit nem akarok bántani az emberek szerint ha valami nem úgy megy ahogy én szeretném, bármire képes vagyok. szerintetek miért lehet ez? mi lehet a bajom? Kihez forduljak? Néztem a pszihológust vagy a pszihiátert de nem igazán értem ők mit tesznek velem? Amúgy anyukám szerint mert ő is észre vette meg beszélt vele a barátnőm mielött szakítottunk (szakított velem) ,hogy nárcisztikus személyiség zavarom van de ezt ő nem döntheti el, meg talán amit még mondanak ,hogy ez egy ki anyakoplexusaal van fűszerezve mert én vagyok 23 a volt basátnőim 40 korül mozognak. De mi köze lenne annak a nárcisztikus izének az anyakomplexushoz mert gondolom csak egyik a kettő közul. Vagy inkább kérdezzek egy szakembert?! De akkor milyen szakembert mi a neve? Talán az életemről van szó, bármit mondhattok pénz nem számít az egészségem ért bármit. Anyám azt mondta az is jó jel ,hogy legalább beismerem! Kérlek csak értelmes, nem elítélő kommenteket várok!az értelmeseknenek (értelmesebbeknek)előre i s köszönöm a kommenteket! És mégegyszert kérlek titeket ne legyen bunkó válasz!2014. nov. 3. 16:13
1/2 anonim válasza:
Pszichológushoz fordulj. Beszélget veled. A válaszaidból, reakcióidból a történet elmeséléséből rávezet a dolgok gyökerére. Elvileg szembesít a tényleges problémával, hogy miért a szexualitás útján büntetsz, illetve miért nem tudod az indulataidat kezelni. Mivel Te is látod a problémát és javítani akarsz rajta, jó esély van arra, hogy közös munkával megoldjátok a dolgot.
2/2 A kérdező kommentje:
TehÁt nem lehet nagy gond?❓?😒
2014. nov. 3. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!