Segitseg kellene es kihez forduljak ha Félek?
Figyelt kérdés
egy elozo kerdesemben, melyet meg tavasszal tettem fel enyhe panikbetegsegrol irtam, volt ket kis rohamom, valaszban azt irtak orvoshoz menjek mert most meg nem vagyok "kozveszelyes" csak "onveszelyes" de makacs vagyok nem teszek ilyet es ezutan a ket roham utan nem fordult tobb ilyen elo, viszont az utobbi egy honapban odevessegemben kart teszek magamban melyet lattak es mondtak hogy tobbet ne, megfogadtam en is rossznak latom es elitelem es nem akarom de az elmult hetben visszajott es megint bantom magam idegessevemben akaratom ellenere. errol beszelek is barataimnak de csaladban nem mondok semmjt mert nem tul jo a kapcsolatom veluk es segitseget nincs erom kerni...
/16
2014. aug. 24. 18:36
1/1 anonim válasza:
Menj el a haziorvosodhoz kérj beutalot a pszihologushoz és menj el a legközelebbi sztkaba ott ingyen és bérmentve fognak foglalkozni veled. Esetleg hívd fel őket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!