Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha félek a sötétbe...

Mit tegyek, ha félek a sötétben? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

16/L vagyok. folyamatosan csak rémálmaim vannak, amikben előjönnek a meghalt nagyszüleim, az elhunyt legjobb barátnőm... egyszerűen annyira félek, sokszor arra kelek fel, h sikongatok, meg kiabálok, futok álmomban, és amikor felkelek teljesen le vagyok izzadva... h "ne vigyetek el, úristen ég a szobám, mama ments meg, változik a barátnőm fényképe!!!!!" volt olyan álmom is(ez után nem merek kimenni WC-re sem, inkább maradok az ágyamba, és várom a reggelt, de akkor sem, ha egyedül vagyok itthon, nagyon félek vmi miatt), hogy egyedül vagyok otthon, és zörejeket hallok a konyhából, és elmegyek megnézni, de úgy, hogy fényes nappal van, és egyszer csak hallom, h leesnek kések a kőre, és jön felém 1 kisbaba(1 éves forma, még csak totyog) és teszi feléma kezét, h vegyem fel, én meg menekülök, és a kisbaba meg kinyitja a száát, és éles hegyes fogai vannak, és kipirosodik a szeme, és nem tudok kijutni a lakásból!!!!!

Légyszi segítsetek, hogyan tudnám legyőzni a félelmet?

2010. jan. 26. 19:23
1 2
 11/14 anonim válasza:
Önmagában a különös álmok, és a rémálmok még nem adnak okot arra, hogy azt feltételezzük, szellemek lakják házunkat, de ha túl gyakran fordulnak elő, és nagyon bizarrak, akkor számításba vehetjük lehetősségként. Egyes kutatások szerint ugyanis szellemek gyakran használják fel álmainkat arra, hogy kommunikáljanak velünk, illetve elmeséljék, mi történt velük, hogy haltak meg, miért ragadtak itt, vagy mit keresnek a házunkban. Az ilyen álmokban különös alakok, emberek, helyek jeleneleg meg, melyeken sohasem jártunk – még álmainkban sem azelőtt – és rendszerint van valóságalapjuk, azaz ha alaposan utána nézünk a ház múltjának, találunk valamit, ami az álmainkhoz köthető.
2016. nov. 2. 06:42
 12/14 anonim válasza:
Az egyik legborzasztóbb érzés, amitől minden embernek feláll a hátán a szőr. Egyesek erre érzékenyebbek, mint az átlag, míg mások nem rendelkeznek ilyen kifejlett érzékekkel, de általánosságban elmondható, hogy mindenki részese volt már legalább egyszer életében valami hasonlóban. Nem összetévesztendő a paranoiával. Egyes emberek állandóan azt érzik, hogy valaki figyeli őket, ilyen esetben nem tudhatjuk biztosan, nem-e betegségük játszik velük. Máskülönben ez önmagában nem elegendő jel ahhoz, hogy kijelentsük: szellemek járnak a házunkban. Egyes állatokról az a hír járja – kutya, macska – hogy képesek látni a láthatatlant, vagyis érzékelik (és talán látják is) a szellemeket. Intő jel lehet, ha a háziállat meredten bámul egy pontot a szobában, esetleg meg is ugatja. Ha bármily módon azt éreznénk, hogy nem vagyunk egyedül a helyiségben, ne essünk pánikba. próbáljuk megfigyelni környezetünket, nem-e veszünk észre más paranormális jelenséget is ezzel egy időben, hiszen a paranormális aktivitás általában ugyanazon időben elég sokrétű lehet.
2016. nov. 2. 06:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Körülnéztem, hoigy véletlenül az ezotéria vagy a végtelen ostobaság kategóriában van-e a kérdés, de nem, ez a mentális egészség. A mai válaszokkal sokat zuhant az átlagos színvonal, de szerencsére régi a történet. Kérdező, elmúlt azóta? Jobban vagy?

#10, te meg még fiatal vagy és menthető Nem kell mindent elhinni, amit olvasol. Én is tudok hülyeségeket olvasni, a nem kunszt. Gondolkodni és megkülönböztetni a hülyeséget az értelemtől, az már igen.

2016. nov. 2. 07:43
 14/14 1973 sanyi válasza:
Ne félj nincs senki a sötétben.
2017. szept. 1. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!