Mit tegyek, ha félek a sötétben? (bővebben lent)
16/L vagyok. folyamatosan csak rémálmaim vannak, amikben előjönnek a meghalt nagyszüleim, az elhunyt legjobb barátnőm... egyszerűen annyira félek, sokszor arra kelek fel, h sikongatok, meg kiabálok, futok álmomban, és amikor felkelek teljesen le vagyok izzadva... h "ne vigyetek el, úristen ég a szobám, mama ments meg, változik a barátnőm fényképe!!!!!" volt olyan álmom is(ez után nem merek kimenni WC-re sem, inkább maradok az ágyamba, és várom a reggelt, de akkor sem, ha egyedül vagyok itthon, nagyon félek vmi miatt), hogy egyedül vagyok otthon, és zörejeket hallok a konyhából, és elmegyek megnézni, de úgy, hogy fényes nappal van, és egyszer csak hallom, h leesnek kések a kőre, és jön felém 1 kisbaba(1 éves forma, még csak totyog) és teszi feléma kezét, h vegyem fel, én meg menekülök, és a kisbaba meg kinyitja a száát, és éles hegyes fogai vannak, és kipirosodik a szeme, és nem tudok kijutni a lakásból!!!!!
Légyszi segítsetek, hogyan tudnám legyőzni a félelmet?
Körülnéztem, hoigy véletlenül az ezotéria vagy a végtelen ostobaság kategóriában van-e a kérdés, de nem, ez a mentális egészség. A mai válaszokkal sokat zuhant az átlagos színvonal, de szerencsére régi a történet. Kérdező, elmúlt azóta? Jobban vagy?
#10, te meg még fiatal vagy és menthető Nem kell mindent elhinni, amit olvasol. Én is tudok hülyeségeket olvasni, a nem kunszt. Gondolkodni és megkülönböztetni a hülyeséget az értelemtől, az már igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!