Az autóktól való félelem milyen fóbia?
19. században indult el a vonatozás, és csak nagy városok között. A mai technológia megengedné, hogy mindenhova eljusson az indukciós, mágneses vasút, ami halk és villámgyors Sőt még robot pilótával is működtethető.
A beruházás oriási költség, de nem nagyobb mondjuk, mint amit hadászat fejlesztésre költ az USA 2 év alatt, és közútiban elhunytak száma 0 lenne. Csak MO-n 110-130 évente, ha jól tudom.
Ez a büdös olaj miatt van. Környezetszennyezés, életveszély, bárki vezethet (sok a seggagyu, felelőtlen, pánikmadár az autópályán, amit a jogsi tesztek nem szűrnek ki)
.. ja még valami: Minek húznak rá egy verdára 200 fölötti km-t? Oké, mert vannak korlátlan sebbességkorlátu autópályák a világban, meg ugye szervdonor hiány van a korházakban.
Autóktól való félelem tök jogos. 26 éves férfi vagyok nem green peace aktivista, és nem is egy agyon bölcsült bölcsész. Csak tisztelem a természetet és az emberi életet, az emberhez méltó egészséget.
Mai adat: A budaörsi úton 100 ezer autó halad át naponta. Ez szerintem a nagykörúton pesten mondjuk 60 ezer. Ahol emberek élnek, egy kiba*ott autópálya van, amik x tonna gázt kilőnek magukból naponta, zajonganak, és légszennyeuési térképet feketitik, és nagyzserűen szinten tartják a világelsőbbségünket a tüdőrákban. Agyatlanság.
Megadóztatnám az autózást a nagyvárosban. Bkk-nak is érdeke lenne az innováció, mi "pestünk" is lehetne biciklis metrós, helyközi vasutas nagyváros, nem pedig a körutakkal ("autópályákkal") begyűrűzött gyárváros. Nézz meg egy Bécset. Zöld, Zöld hátán, parkok százai.
.. És több pénzt adnék mentő, tűzololtó repülő, helikopter bázisok kiépítésére.
Szerintem az lenne a megoldás erre a problémára, hogy meg kell szerettetni az autót magaddal, és máris jobb szemmel néznél rájuk...
Nézd meg ezt, ránézel és elolvadsz!! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!