Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az autóktól való félelem...

WANDEAD kérdése:

Az autóktól való félelem milyen fóbia?

Figyelt kérdés
Egy éven belül már sajnos a második autó ütött el engemet. És azóta folyamatosan azt veszem észre mintha minden autó el akarna ütni engemet még az állóhelyzetben lévő is. Gyakorlatilag már rettegek az autóktól, egyedül oldalról merem megközelíteni őket. Ahányszor meglátok egy autót az jut eszembe, hogy ez elfog ütni engem és megint mehetek a sürgősségire. Szeretném ha tudnátok abban segíteni hogy mégis ezt milyen fóbiának hívják mert semmilyen ilyet nem találtam.

2014. nov. 1. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

19. században indult el a vonatozás, és csak nagy városok között. A mai technológia megengedné, hogy mindenhova eljusson az indukciós, mágneses vasút, ami halk és villámgyors Sőt még robot pilótával is működtethető.

A beruházás oriási költség, de nem nagyobb mondjuk, mint amit hadászat fejlesztésre költ az USA 2 év alatt, és közútiban elhunytak száma 0 lenne. Csak MO-n 110-130 évente, ha jól tudom.

Ez a büdös olaj miatt van. Környezetszennyezés, életveszély, bárki vezethet (sok a seggagyu, felelőtlen, pánikmadár az autópályán, amit a jogsi tesztek nem szűrnek ki)

.. ja még valami: Minek húznak rá egy verdára 200 fölötti km-t? Oké, mert vannak korlátlan sebbességkorlátu autópályák a világban, meg ugye szervdonor hiány van a korházakban.

Autóktól való félelem tök jogos. 26 éves férfi vagyok nem green peace aktivista, és nem is egy agyon bölcsült bölcsész. Csak tisztelem a természetet és az emberi életet, az emberhez méltó egészséget.

Mai adat: A budaörsi úton 100 ezer autó halad át naponta. Ez szerintem a nagykörúton pesten mondjuk 60 ezer. Ahol emberek élnek, egy kiba*ott autópálya van, amik x tonna gázt kilőnek magukból naponta, zajonganak, és légszennyeuési térképet feketitik, és nagyzserűen szinten tartják a világelsőbbségünket a tüdőrákban. Agyatlanság.

Megadóztatnám az autózást a nagyvárosban. Bkk-nak is érdeke lenne az innováció, mi "pestünk" is lehetne biciklis metrós, helyközi vasutas nagyváros, nem pedig a körutakkal ("autópályákkal") begyűrűzött gyárváros. Nézz meg egy Bécset. Zöld, Zöld hátán, parkok százai.

.. És több pénzt adnék mentő, tűzololtó repülő, helikopter bázisok kiépítésére.

2014. nov. 7. 19:18
 12/14 anonim válasza:
Te most kampányolsz, vagy álmodozol?
2014. nov. 8. 09:28
 13/14 anonim válasza:

Szerintem az lenne a megoldás erre a problémára, hogy meg kell szerettetni az autót magaddal, és máris jobb szemmel néznél rájuk...

Nézd meg ezt, ránézel és elolvadsz!! :DD

[link]

2014. nov. 8. 10:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Barcsak lenne ilyen kampany
2014. nov. 8. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!