Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Aki öngyilkosságot követ el...

Aki öngyilkosságot követ el az hova kerül? Megbüntetik?

Figyelt kérdés
(ha nem sikerül,ugy értem)
2010. jan. 26. 12:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A legtöbb vallás szerint a pokolba, vagy egy olyasmi helyre. Ebben nem hiszek. Büntetés nem jár érte, de ne próbáld meg. Amíg van egy ember, aki szeret téged, vagy akit te szeretsz, addig maradni kell.
2010. jún. 14. 19:50
 12/13 anonim válasza:

Szia/Sziasztok!Némelyikőtök olyan hülyeséget ír!!!!!!

Anyukám nem régen nagyon sok gyógyszert vett be!Xanaxot!Az orvosok kimosták a gyomrát,& másnap kb.dél után hazaküldték zárójelentéssel!NEM KÜLDTÉK pszichiátriára !Sajnos sok minden elkeserítette,& azért vette be a sok gyógyszert!Nővéreknek mondta,is,hogy meg akarta ölni magát!Az a sok agyon iskolázott pszichológus,csak gyógyszerekkel tömik az embereket,minthogy elbeszélgetnének velük,tanácsot adnának stb...Felírják a gyógyszereket,hozzáteszem azt bárki meg tudná csinálni doktorátus nélkül,tönkreteszi a szervezetet a nyugtató,agysejt romboló,huzamosabb ideig az ember szedi,már nem önmaga:pl.emlékezőképessége csökken,szem rángás stb.A szervezet hozzászokik,sajnos beláthatatlan következményei lehetnek,ha már nem szedi a gyógyszert!Apukám elvette anyukámtól az összeset,most nem szedi,de sajnos előbb utóbb lehet rá lesz szorulva,mert csak úgy tudja "levezetni" a feszültségeit,mivel a szervezet hozzászokott!Olyan majdnem mint a kábítószer!Úgyhogy nem feltétlenül a pszichiátrián fog kikötni,legfeljebb ha többször próbálkozott akkor max.Viszont ott is csak gyógyszerrel tömik az embert!Senki ne akarjon öngyilkos lenni!Nekem is megfordult már a fejemben,de ha jobban belegondolsz,nem éri meg!

2011. máj. 26. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:

"Némelyikőtök olyan hülyeséget ír!!!!!!"

Már meg ne haragudj,kedves utolsó, de szerinted én kútfőből találtam ki,hogy Xanax-túladagolás után a sürgősségire,majd a pszichiátriára kerültem??? Képzeld,nem,hanem átéltem,úgyhogy a "hülyeséget" kikérem magamnak...Ahol Te laksz,ott lehet,hogy más a kórházi protokoll...

Engem bevittek a pszichiátriára,és volt egy ismerősöm,akit Rivotril túladagolás után szintén a pszichiátriára vittek a sürgősségi után,úgyhogy ez nem kitaláció...A pszichiátrián általános vizsgálatnak vetettek alá,amely során megállapították,hogy mentális problémám van-e, vagy csak lelki (különböző tesztek segítségével).Kiderült,hogy csak lelki eredetűek a gondjaim, az "agyammal" semmi gond,így kiengedtek és pszichológushoz küldtek pszichoterápiára.Itt minden öngyilkosságot megkísérlő emberrel ezt csinálják.

(2010.05.23 02:16 voltam)

2011. máj. 28. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!