Aki öngyilkosságot követ el az hova kerül? Megbüntetik?
Szia/Sziasztok!Némelyikőtök olyan hülyeséget ír!!!!!!
Anyukám nem régen nagyon sok gyógyszert vett be!Xanaxot!Az orvosok kimosták a gyomrát,& másnap kb.dél után hazaküldték zárójelentéssel!NEM KÜLDTÉK pszichiátriára !Sajnos sok minden elkeserítette,& azért vette be a sok gyógyszert!Nővéreknek mondta,is,hogy meg akarta ölni magát!Az a sok agyon iskolázott pszichológus,csak gyógyszerekkel tömik az embereket,minthogy elbeszélgetnének velük,tanácsot adnának stb...Felírják a gyógyszereket,hozzáteszem azt bárki meg tudná csinálni doktorátus nélkül,tönkreteszi a szervezetet a nyugtató,agysejt romboló,huzamosabb ideig az ember szedi,már nem önmaga:pl.emlékezőképessége csökken,szem rángás stb.A szervezet hozzászokik,sajnos beláthatatlan következményei lehetnek,ha már nem szedi a gyógyszert!Apukám elvette anyukámtól az összeset,most nem szedi,de sajnos előbb utóbb lehet rá lesz szorulva,mert csak úgy tudja "levezetni" a feszültségeit,mivel a szervezet hozzászokott!Olyan majdnem mint a kábítószer!Úgyhogy nem feltétlenül a pszichiátrián fog kikötni,legfeljebb ha többször próbálkozott akkor max.Viszont ott is csak gyógyszerrel tömik az embert!Senki ne akarjon öngyilkos lenni!Nekem is megfordult már a fejemben,de ha jobban belegondolsz,nem éri meg!
"Némelyikőtök olyan hülyeséget ír!!!!!!"
Már meg ne haragudj,kedves utolsó, de szerinted én kútfőből találtam ki,hogy Xanax-túladagolás után a sürgősségire,majd a pszichiátriára kerültem??? Képzeld,nem,hanem átéltem,úgyhogy a "hülyeséget" kikérem magamnak...Ahol Te laksz,ott lehet,hogy más a kórházi protokoll...
Engem bevittek a pszichiátriára,és volt egy ismerősöm,akit Rivotril túladagolás után szintén a pszichiátriára vittek a sürgősségi után,úgyhogy ez nem kitaláció...A pszichiátrián általános vizsgálatnak vetettek alá,amely során megállapították,hogy mentális problémám van-e, vagy csak lelki (különböző tesztek segítségével).Kiderült,hogy csak lelki eredetűek a gondjaim, az "agyammal" semmi gond,így kiengedtek és pszichológushoz küldtek pszichoterápiára.Itt minden öngyilkosságot megkísérlő emberrel ezt csinálják.
(2010.05.23 02:16 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!