Volt már olyan, hogy nagyon fontolóra vettétek az öngyilkosságot? Hogyan tovább?
Elegem van mindenből,öngyilkos azért nem leszek,mert félek a haláltól,de nincs semmi élet kedvem!
Munka nélküli vagyok jelenleg! Pedig voltam már állás interjún nem hívtak.
Ebből az következik,hogy nincs két forintom sem,anyámék segítenek.amiben tudnak. Szerelmes vagyok reménytelenül de nagyon. Más nem kell csak az akit sajnos soha az életben nem kapok vissza. Lelki beteg vagyok, szar gyerekkor még szarabb felnőtt évek. Nem vagyok
semmilyen elvont stílusu figura,mindössze szarul jött össze nekem minden. Van ebből még kiút? Mindig azon gondolkozom,hogy hogyan tudnék úgy öngyilkos lenni,hogy ne fájjon csak szépen aludjak el. Nem látom a kiutat, voltam orvosnál,hogy elég nyugtalan vagyok stb írt fel valami gyenge nyugtatót szar.t sem ér. Van olyan akinek voltak nagyon rossz időszakai,de sikerült túl jutni a dolgokon? Egyedül szeretnék élni,de sajnos ezt anyagi helyzetem nem engedi totál kattant vagyok. Hogy tudnék túl jutni ezeken? Ja tényleg apám alkesz,anyám mániás depresszios szóval ááá nem bírom,és mégis ők segítenek amiben tudnak.
Hidd el, hogy voltak nálad sokkal rosszabb helyzetben emberek és mégis túlélték és jött jó korszak. Szerintem te is bízzál abban, hogy rossz után jó jön, és lesz kiút. Ne legyél gyenge, tegyél meg minden tőled telhetőt, hogy kikecmeregj ebből a trutyiból. Az öngyilkosság nem megoldás, ez a legrosszabb, amit választhatsz. Akkor a lelkednek annyi. Lehet, hogy pár hónap után már nevetni fogsz azon, hogy milyen hülyeségeket gondoltál és hogy el akartad magad tenni láb alól. Sok sz@r van a világban, de rengeteg marha jó dolog is, nem gondolod? Te nem szoktál megállni és azt gondolni, hogy: na, ezért érdemes volt a világra jönnöd!
Nem tudom hány éves vagy és fiú-e vagy lány. Gondolom, fiú. És nem tudom hol élsz, de MINDENHOL vannak alkalmi melók, ha nagyon kell a pénz, akkor vállalj el csomagolási, pakolási, raktári munkát. Ha nagyon akarsz, akkor fogsz munkát találni. Mi a végzettséged?
Ki a szerelmed?
Szedd össze magad, legyél erős, találj munkát, akarj jobb életet és menni fog, hidd el!
DRUKKOLÁS!
A paraszt és a csacsi
Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbálta kitalálni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédjait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet hányni a kútba. A szamár megértette mire készülnek, és rémisztően üvölteni kezdett, majd nemsokára elcsendesedett. Kis idő elteltével a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy a szamár él, és minden lapátnyi föld után valami csodálatosat művel. Lerázza magáról a földet, majd feláll a tetejére. Ahogy a paraszt és szomszédjai tovább lapátolták a földet a szamárra, ő lerázta magáról azt, és egyre feljebb lépdelt. Hamarosan mindenki ámulatára a szamár átugrott a kút peremén és boldogan elsétált!
Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést. Minden probléma egy újabb lehetőség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb.
Nekem is voltak gondolataim és tetteim, de mint látod nem vált valóra.
Teljesen megértelek, tudom mit érzel. Nekem 4évembe telt, hogy gyógyítsam magamat. Iratkozz be a könyvtárba és olvassál sok könyvet a lélektanról.
Adjál felhirdetés az újságba (azt hiszem az első ingyenes, hogy dolgozni szeretnél. Én is olyan sulit végeztem, mint te. Rá 2 napra már munkába is álltam.
Az életet egy kis iróniával és humorral átlehet vészelni. Nekem ez a mottóm. Kitartás! szorítok neked! L/22
Igen! Például ebben az évben elvesztettem mindenem, amiért eddig érdemes volt dolgoznom, élnem. Számomra nagy tragédia ért, és padlóra küldött.
Tisztában vagyok azzal, hogy vannak nálam rosszabb helyzetben lévők is, de ettől függetlenül padlóra küldött.
Én nem titkolom, hogy szeretnék meghalni, mert elég volt, nem akarom újra kezdeni. Viszont nem tudom megtenni. Viszont tisztelem azokat, akik meg tudják tenni. Ők már elszabadultak ebből a börtönből. Mert ez egy börtön, és innét mindenki távozni fog, hisz mindenki meghal.
Kinek van kedve mindig felállni, akinek van, az még nem volt elég mély gödörben.
És kinek van kedve újból és újból megoldani a problémákat?
(Lehet, hogy sokaknak ez a hozzá állás nem tetszik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!