Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Volt már olyan, hogy nagyon...

Volt már olyan, hogy nagyon fontolóra vettétek az öngyilkosságot? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Elegem van mindenből,öngyilkos azért nem leszek,mert félek a haláltól,de nincs semmi élet kedvem!

Munka nélküli vagyok jelenleg! Pedig voltam már állás interjún nem hívtak.

Ebből az következik,hogy nincs két forintom sem,anyámék segítenek.amiben tudnak. Szerelmes vagyok reménytelenül de nagyon. Más nem kell csak az akit sajnos soha az életben nem kapok vissza. Lelki beteg vagyok, szar gyerekkor még szarabb felnőtt évek. Nem vagyok

semmilyen elvont stílusu figura,mindössze szarul jött össze nekem minden. Van ebből még kiút? Mindig azon gondolkozom,hogy hogyan tudnék úgy öngyilkos lenni,hogy ne fájjon csak szépen aludjak el. Nem látom a kiutat, voltam orvosnál,hogy elég nyugtalan vagyok stb írt fel valami gyenge nyugtatót szar.t sem ér. Van olyan akinek voltak nagyon rossz időszakai,de sikerült túl jutni a dolgokon? Egyedül szeretnék élni,de sajnos ezt anyagi helyzetem nem engedi totál kattant vagyok. Hogy tudnék túl jutni ezeken? Ja tényleg apám alkesz,anyám mániás depresszios szóval ááá nem bírom,és mégis ők segítenek amiben tudnak.

2009. szept. 10. 10:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mindre van megoldás csak akarni kell, én is mindig elgondolkozom azokon az embereken akik megmerik ölni magukat,de kitudja lehet,hogy épp abban a szent pillanatban bánják meg mikor már nincs vissza út. Még mindig nem látom az alagút végét,de hamarosan legalábbis remélem megtalálom. minden napban van valami jó,akár milyen sza.r is az élet már akinek, nekem sem jó,de mégis van olyan pilanat mikor úgy gondolom,hogy ezért érdemes volt élni. Fel a fejjel.
2009. szept. 11. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!