Próbálkoztatok már az öngyilkossággal?
Nem. Ha egyszer tényleg odajutnék, hogy öngyilkosság (ami a végső megoldás mindenre, menekülés a nemlétbe), akkor előtte fognám minden pénzem, itt hagynám ezt az egész szart, és elindulnék valamerre. Ha úgyis meghalni akarnék, akkor mit számítana a család, barátok, munkahely?
Aztán kitudja mit hozna a nagy utazás? Változást biztosan.
Kedves pesszimista barátunk ötletekre vár, de ezt az örömöt nem adjuk meg neki.
Hogy mi a jó az életben? Amikor délelőtt kilenc órakor ülök a teremben, és a borzasztó sok panelház között kb fél órát rámsüt a nap.
Igen próbáltam, többször majdnem meghaltam. Utána abbahagytam a gyógyszerek szedését, más megoldásokat kerestem, megoldottam a problémáimat és már három éve meg sem fordul a fejemben.
Ne azon törd a fejed, hogy hogyan, hanem azon, hogy jobban érezd magad.
én 15 éves vagyok és hát..
engem úgymond kitagadott apám anyámhoz meg a bíróság nem enged..
már próbáltam leugrani a 10 emeletes tetejéről de megláttam egy cicát *-*
és sztem ez nem volt véletlen.. azért egy 10 emeletes tetején egy macska.. aki ráadásul úgy nézett ki mint a másik cicám.. ő sajnos megölte magát pedig csak 4 emeletet zuhant de nem esett talpra.. :/
másodszor megpróbáltam felakasztani magam de elszakadt a kötél..
azután pedig megpróbáltam fölvágni az ereimet de nem volt éles a penge..
kicsit szerencsésnek érzem magam.. másrészt meg pechesnek..
mert nem telik el úgy nap h apám ne ütne meg..mindegy..
aki meg akarja ölni magát először gondolja végig miért is teszi.. és hogy mi várhat még rá a jövőben és aztán rájön hoyg héé.. én még élni akarok mert sikeres lehetek..
Jah, meg akartam magam folytani egy korsó sörbe miután beálltama fűtől :D
Szép látvány volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!