Mi lehet a bajom? (többi lent)
Figyelt kérdés
Már pár hónapja észlelem ezeket. Folyamatos szédülés, fáradtság, fejfájás, ingerlékenység, álmatlanság. Szinte semmihez nincs kedvem. Lehangolt vagyok, akaratom ellenére is. Orvosnál is voltam a folyamatos fejfájás/szédülés/alvászavar miatt, kaptam is rá gyógyszer (igazából csak szopogató tabletta, vény nélkül kapható), de úgy érzem semmi nem változott. A suliba képtelen vagyok odafigyelni, itthon nem tudok leülni és normális megtanulni valamit, mert mindig másra gondolok, szóval nem tudok normálisan odafigyelni a dolgokra. Rengetegszer érzem, hogy sírhatnékom, ami egyszer csak hirtelen, minden ok nélkül rám tör. Bevallom, hogy egyszer próbáltam felvágni az ereimet, de többször nem, viszont nagyon sokszor gondolok rá, de valahogy mindig ellene szavazok. Mi lehet a problémám? Nagyon súlyos?2014. okt. 26. 21:15
1/2 anonim válasza:
Depresszió. Pszichiáterhez menj.
2/2 anonim válasza:
Két éve ugyanezek a tüneteim. Ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!