Miért van ez? Van okom aggódni?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, és az a problémám, hogy vannak olyan napok amikor fáradékony vagyok,de ez még nem lenne nagyobb baj. Az a nagyobb baj hogy akármikor magyaráz valaki valamit, hiába figyelek nem fogom fel amit mond csak mamagyarázza de nem tudom elképzelni. Mitől lehet ez? Régen nagyon sokat gépeztem azóta leálltam,de arra gyanakszom hogy okozott valami károsodást az agyamban ezért nem tudok figyelni. Ez lehetséges? Nem vagyok buta, ezért is furcsa mért nem tudom elképzelni amit mondanak, meg megérteni.2014. okt. 25. 22:43
1/2 anonim válasza:
Üdv. Együtt tudok érezni, gyerekkoromat meghatározta a számítógép, az én agyam is ellett egy kicsit nyomva a játékokkal. Tökre ugyanígy vagyok mint te... :/
Fáradékonyság, levertség. Sokszor nem értem ki mit mond. :D
21/F
2/2 rodrigoo válasza:
Az hogy nem tudsz figyelni mindig jelentkezik vagy csak amikor féradákony vagy? A leirt dolgokat is többször el kell olvasd, hogy megérsd vagy itt minden rendben? Alszol e eleget? A figyelem lankadása sok mentális problémának az elörejelzője. Kezdj el valami kemény (ami jol elfáraszt) fizikai megerőltetést igénylő sportot üzni legalabb 30 percig naponta. Ez olyan anyagok termelésére birja az agyat, ami segit hangulatproblémákban és a figyelmed is javulni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!