A szociopata kötekedő emberek mit látnak a félénkebb gyengébb társaikban?
titeket nem zavar hogy tönkretehetitek annak a személynek az életét?
a tieteket is tönkre kéne valakinek tenni
gondolkoztam hogy milyen csúny szót írjak és nem jutott olyan hozzátok méltó, pedig sok trágár szót ismerek
Te írtad, azaz kérdezted, hogy miért nem megyünk oda. Hogy hova valók vagyunk, arról eddig szó sem esett. :) Azt mondtad, olyan bánásmódot kaphatunk, amilyet szeretünk, nos mondtam, hogy ez nem igaz, így aztán nem is fogunk odamenni. Te szeretnéd, ha mennénk, hát vágyakozhatsz, de... vágyakozhatsz a lottó ötösre is felőlem. Hogy hogyan tudtam meg? Istenem, nyilván nem a gonolatolvasás ősi mágiája útján. Általában vannak a szerencsétlennek szerencsétlen barátai, akik számonkérően a tudtomra adják, ha szerencsém van, az addig tagadni vágyó illető jelenlétében. Azok a legviccesebb szituációk. Persze azért az se olyan rossz, ha ők maguk közlik, mennyire fáj.
Nem félek, hogy tönkreteszem az emberek életét, hanem vágyom rá! Írhatsz csúnyákat, azt is szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!