Van egy 13 éves kamaszodó lányom, akinek néha elborul az agya, vagy nemtudom hogy szokták ezt mondani. Néha okvetlen megrázza a fejét, és ha Megkérdezem mit csinál, azt mondja hogy eltünteti a Hangokat. Öngyilkosság rengetegszer megfordult az apró fejecskejeben, próbálkozott is, de nem emlékszik ra. Aggódom érte, mert cigizik es tudom, rosszul reagáltam le a helyzetet. Kapott egy pofont, de szerintem az anyukák értik hogy miért kapta. Megtaláltam a dupla pattintos marblorojat, es Kivancsi vagyok hogy erre mi a magyarázata. Nem mondott semmi, szerintem vagdossa magát, mert a kezen néha alapozó foltok vannak. Mit csináljak? Nem szokta elmondani a problémáit, pedig jol neveltuk. Jegyei rosszak, néha túlzottan agresszív, ha egyedül van panaszkodott a szomszéd, hogy ordibál. Kerlek segitsetek, es sajnalom az ekezethibakat siettem. Egyébként 43 eves, 4 gyermekes anyuka vagyok.
Nem a fiú miatt vannak kajazavarai, hanem azért, mert le se szrod. Figyelemfelkeltés. Ha kicsit is foglalkoznál vele, akkor nem lenne ilyen baj.
Már mindegy, ezt elcs.szted, menjetek pszichológushoz aki remélhetőleg családterápiát is javasol.
2014. okt. 24. 10:29
12/14 anonim válasza:
Előttem szólónak! Azért durva részedről az, hogy így megítélsz valakit, hogy nem is ismered, főleg a lányát nem. Mi jogon? Ki vagy te? Honnan tudod a lányának valójában mi baja van? És ha skizofrén? Az nem a szülők hibája! Vagy valami vele született idegrendszeri probléma?Attól hogy 4 gyereke van, nem azt jelenti, hogy ő szar, felelőtlen szülő, állíts kérlek magadon! Nekem volt annak idején olyan osztálytársam akinek 9 testvére volt és nem cigányok. Megjegyzem 6-an diplomások lettek és mindegyikük jól nevelt, intelligens gyerek majd felnőtt lett!!! Úgyhogy az hogy valakinek az agya elborul, az sok minden mástól is lehet.
A szülőt meg valahol nem értem. Ha már jó ideje látja, hogy gondjai vannak a lányának, főleg hangokat hall, meg egyedül otthon üvöltözik, akkor már réges rég, ha nem is tudta hova forduljon a háziorvostól kellet volna tanácsot kérni. Egyébként valószínű pszichiáter lesz a végállomás.
2014. okt. 24. 11:24
13/14 anonim válasza:
Sorolom neked: 13 évesen cigizik, rázza a fejét, hogy ne hallja a hangokat. Vagdossa magát, öngyilkosságon gondolkozik, és próbálkozik vele. A jegyei az iskolában rosszak, agresszív, magában ordibál. Ráadásul meg is pofoztad, ahelyett, hogy segítetted volna. Írod, hogy mindennek ellenére, jól neveltétek. Kérdezem, mi lett volna, ha nem jól nevelitek?
2014. okt. 24. 17:59
14/14 A kérdező kommentje:
A négy gyerekemből kettő diplomás, az egyik most megy főiskolára, a kicsi pedig, aki 13 éves, eddig megvoltak a tervei. Nagy, pszichológusi tervei voltak, megakarta változtatni a világot, elvont volt, minden emberben csak a jót látta. A problémák nem rég kezdődtek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!