Mi baja lehet a lányomnak?
Tömegiszonya van!
Ha egyébként nem egy antiszociális személyiség, akkor ezzel önmagában nem hiszem hogy gond lenne, én sem nagyon bírom, mikor a buszon vadidegen emberekkel nyomorgok egy buszon és egymáshoz simulunk, mint a heringek, én is inkább gyalogolok.
És a lányodnak a kettő időpont között nincs busz?
Ha jó vele a kapcsolatod beszéld meg vele.
Ha szerelmes lenne a buszsofőrbe vagy hasonló nem adott volna ilyen negatív választ.
De biztosan valaki olyan jár azzal a busszal, vagy olyanok, akiket nem kedvel, vagy esetleg bántják érzelmileg.
Talán igazat mond...akkor nincs vele baj, ha vannak barátai, nevet, boldog. Annak látszik? Akkor nem gond szerintem, hogy nem szereti a tömeget a buszon.
Lehet, hogy füllent. Akkor meg valami más oka van arra, hogy idő előtt odaérjen....pl. valaki akivel találkozik, akár fiú, akár lány, vagy tanul, vagy akármi, de nem akarja az orrodra kötni, ezért mondja hogy nem bírja a tömeget. Az is lehet, hogy simán fél hogy a 7:15-ös busz nem ér be időben. Hát, más most nem jut eszembe. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!