Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen tapasztalatod van a...

Milyen tapasztalatod van a Ginkgó bilóbáról?

Figyelt kérdés
2014. okt. 21. 20:24
 1/10 Puliszkas ***** válasza:
51%
Mint bármilyen más gyógynövénykészítményről.Megelőzésre és enyhébb gondokra esetleg jó lehet,de ha komoly betegségekről van szó mit sem ér.
2014. okt. 21. 21:16
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi ! Nekem nagyon magas az I.Q-m és egyéb értelmi képességeket tartalmazó tulajdonságaim. Szeretném fokozni illetve minnél tovább szinten tartani ezt az állapotot, azaz nekem amolyan manager tabletta funkciót kellene ellátnia. Legalábbis ez az elvárásom.

Eddig nootropilt szedtem, az kiváló volt viszont már kihozta belőlem a maximumot, most váltani szeretnék

2014. okt. 21. 21:59
 3/10 A kérdező kommentje:
További vélemények is érdekelnek.
2014. nov. 6. 17:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogy?
2014. nov. 17. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
nekem jó tapasztalataim vannak vele..szedd nyugodtan.
2020. ápr. 29. 15:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Egy ginszeng ginko keszitmenytol, ket het utan jottem ra, hogy attol, minden nap ugyanabban az idoben panikrohamom lett. En szorongtam, de nyugtato kordaban tart. Szoval engem csak igy stimulalt, feszultebb lettem.
2020. máj. 7. 01:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezen jót nevettem. Magas IQ? A minél szót sem sikerült helyesen leírnod... Őszintén a Nootropilt mire kaptad? Mert, hogy ilyenre amit te kitaláltál biztos nem írnak fel. És a Gingko Biloba semmit nem ér tapasztalatom szerint.
2020. máj. 7. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ginkgo*
2020. máj. 7. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Az 1 es már leírta helyettem.Inkább a drága árával tűnik ki.
2020. máj. 26. 14:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem iszonyú gyomorégést okozott, asszem ennyi volt az egyetlen hatása.
2020. jún. 28. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!