Mi a tapasztalatod a Piracetamról?
Minden érdekelne, az hogy mit érzel ha beszeded, milyen hosszú távú hatása van. Nem pőrget-e mint az antidepresszáns ? milyen mellékhatásai vannak ? Megérte-e szedni.
Nootropil (UCB)
Generikumok [szerkesztés]Cerebryl (Medico Uno Kft.)
Lucetam (Egis)
Memoril (Meditop)
Pirabene (Ratiopharm)
Piracetam AL (Medicine & Business Kft.)
Piracetam Sandoz (Sandoz)
Piracetam Sopharma (Sopharma)
Nekem eredetileg a fülzúgásomra írták fel kb 8 évvel ezelőtt. akkor a fülzúgás kb fél nap alatt elmúlt. Néhány évvel később az egyetem alatt vizsgaidőszakokban néha szedtem, hátha kicsit okosabb leszek tőle. Akkor kúra szerűen szedtem. Mellékhatásként főleg a rémálmokat és némi alvászavart szokták említeni, ami vizsgaidőszakban amúgy is jelentkezik, szóval nem tudom, hogy ettől voltak-e, ha voltak egyáltalán... Volt olyan, hogy egy-egy nehezebb vizsga előtt reggel korán bevettem 2-t, meg míg sorra kerültem még 2-t, és nem lett tőle semmi bajom... Egyszer, mikor már kb 1 hónapja szedtem, és befejeztem a vizsgákat nyugodtan feküdtem az ágyban a szerelmemmel, és nagyon összerezzentem. Tudod, mint amikor éppen elaludnál, és megriadsz valamitől, ilyen előfordulhat tőle, de nem kell nagyon komoly mellékhatásokra számítani. Miután befejeztem az orvosit, nem szedtem belőle.
Orvosok közül sokan azt mondják, hogy használ, sokan azt, hogy nem. Mégis adjuk a betegeknek, és van, akinél 5 perc alatt elmúlik tőle a szédülés és a fülzúgás. Valamennyire sztem azért hat, és javítja az agyi keringést.
Nekem bevált. Mintha kicsit éberebb lennél tőle, és jobban tudsz gondolkodni.
Barátom is próbálta, szintén vizsgaidőszakban, ő azt mondta, neki fáj tőle a feje, szóval abbahagyta,. de tudod ez is olyan, hogy a fene tudja, h emiatt fájt-e neki, vagy eleve a vizsgákkal járó stressz miatt.
Attól is függ, hogy miért akarod szedni, esetleg írd meg, és adok tanácsot.
Rövid véleményem az, hogy ez nem egy veszélyes szer... Reggel és délben szedd, este ne, próbáld meg, és ha lennének mellékhatásai, amik nem tetszenek, akkor hagyd abba, de nem veszélyesek a mellékhatásai sem, szóval egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!