Mikor stabilizálódik egy ember személyisége? Ami konkrétan érdekel: létezik, hogy a lelkiismeretesség drasztikusan csökken valakinél 20-on éves korában?
Halasztottam egy évet és elvileg jövő ilyenkor egyetemre járok már, de hogy ténylegesen mi lesz, az majd elválik.
Azt mondtad a barátodnál orvos állapította meg a dolgot. Ezek szerint kap szakszerű segítséget?
Szerintem inkább próbálja megtalálni önmagát (lehet a depresszió okai között, hogy nem is igazán tudja ki akar lenni) mint hogy egy olyan dolgot végig tanuljon, amit egész életében utálni fog.
Szerintem próbálj meg mellette állni és véletlenül se elítélni emiatt, sőt, ha épp vevő rá, akkor beszélgessetek arról hogy ő mit szeret, találjátok ki hogyan lehetséges hogy azt csinálhassa. A nagy kilátástalanságban hasznos, ha van egy társ. Csak ne erőltesd. Ő beteg ebből a szempontból. Nem állíthatod olyan elvárások elé, mint egy mindennapi embert, mert még jobban magába zuhan. Nem mondom, hogy egyszerű mellette lenni, de tényleg a legjobb barátja vagy, ha nem távolodsz el ezért tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!